Kaur Seth DGH jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

LilNugget

Újonc
SzerverAdmin
LS
2026. 02. 11.
40
8
LS karakter
Seth Kaur
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Kristóf vagyok 20 éves
Account ID-d?
>5137
Hány játszott perccel rendelkezel?
>11.150 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Kristóf vagyok, erdélyben élek, de most jelen pillanatban Németórszágban dolgozom mint pincér. Szabad időmben minden féle extrém sportot űzök vagy a szerveren vagyok. Eléggé türelmes vagyok, csapatban tudok a legjobban dolgozni, ugyanúgy barátságos is vagyok és eléggé higgadt vérű.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Admin segéd feladata, hogy az adminokat kisegítsék a reportokban illetve szerverrel kapcsolatas kérdéseket válaszoljanak meg.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó admin segég türelmes, pontos. A szabályzatot A-tól Z-ig ismeri és bármilyen kisebb, nagyobb funkciókat szint úgy.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretném kipróbálni magam adminisztártor ként a szerveren, ugyanúgy szeretnék az adminoknak is segíteni ezzel, hogy ne legyenek leterhelve.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Nem szeretek versengeni, de mivel türelmes megértő és logikusan gondolkozom így szerintem jó pozíciót töltenék be admin ként.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 3-4 óra simmán teljesíthető szerintem számomra.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza: Város házán tudja kiváltani az összes iratát illetve későbbiekben az ingatlanjait is ott tudná bejelenteni.
Autókereskedés: Ott tud majd a későbbiekben autókat venni, tájékozódni, hogy minek mennyi kb az ára.
Pláza: Ott bármit megkap ami fontos lehet számára; telefon, rádió, kaja, pia, akár szerszámok is.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Türelemes, nyugodt, illetve tisztelettudó vagyok.
Negatív: Ha a türelmem elfogy akkor nem vagyok a legjobb választás, de viszont elég nagy a türelmem, néha előfordul az hogy nem értek meg mindent. Nem szeretem a pofátlan embereket.​

Szia. A lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjuk. Egy szóbeli meghallgatás végett keress fel engem vagy Dent.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.