TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM
OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 182. Mesélj magadról pár mondatban: A nevem Krisz, 18 éves vagyok és Erdélyben, Marosvásárhelyen élek. Jelenleg középiskolába járok, víz- és gázszerelést tanulok. Szabadidőmben endurózok és horgászok. Régóta foglalkozom RP-vel, különösen rendvédelmi szerepekkel, ahol komoly és érett játékstílust képviselek.
3. Miért pont téged válasszunk?: Tapasztalt játékos vagyok rendvédelmi téren, korábban vezető pozíciót is betöltöttem SASD-ban HL V3-on. Tudok csapatban dolgozni, fegyelmezett vagyok és terhelés alatt is higgadt maradok. Mindig a szabályok szerint játszom és komolyan veszem az RP-t.
4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: Régi játékos vagyok, már a korábbi szerver verzión is aktív voltam.
4.1 Játszott perceid száma [KÉP]: Csatolva4.2 Karakter ID-d: 5944.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív?: 3-6 óra5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: A TEK egy elit egység, ahol komoly és szervezett RP zajlik. Szeretnék egy professzionális csapat tagja lenni, ahol kihívásokkal teli helyzetekben bizonyíthatok és fejlődhetek.
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja?: SASD – Lieutenant (2020–2022), vezetői pozíció. Saját döntésből távoztam.
9. Banok:Nincs
10. Mi a TEK feladata, jogköre?: A Terrorelhárítási Központ feladata a magas kockázatú bűncselekmények kezelése, terrorfenyegetések elhárítása, túszmentések végrehajtása, valamint a kiemelten veszélyes személyek elfogása. Jogosultak speciális eszközök használatára és más rendvédelmi szervek támogatására.
SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Kamasuky Okama2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 1998.12.21.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló6. Foglalkozása: Volt rendvédelmi tisztELÉRHETŐSÉGEK
7. Lakhely: Gangton 19.A8. Telefonszám: 121-1223-4129. E-mail: [email protected]KÉRDÉSEK
1. Volt már az állomány tagja?[X] Igen.
[ ] Nem.
[ ] Nem.
1.1. SASD vezetői pozícióból távoztam saját döntésből.2. Rendelkezik vezetői engedéllyel?[X] Igen.
[ ] Nem.
[ ] Nem.
3. Volt bevonva?[ ] Igen.
[X] Nem.
[X] Nem.
4. Kapott bírságot?[ ] Igen.
[X] Nem.
[X] Nem.
5. Volt letartóztatva?[ ] Igen.
[X] Nem.
[X] Nem.
6. Betegség?[ ] Igen.