Kaeden Howell panasza Luci-ra

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 10. 10.
1
1
LS karakter
Kaeden Howell
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Kaeden Howell

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat, elfogultság

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nem értek egyet a bírálatával, felszedtem véletlen az EÜ dobozt amikor visszataboltam, utána pedig még egyszer felszedtem, mert nem hittem el, hogy fel lehet szedni (úgy tudom, hogy csak az veheti fel, aki letette). Luci nagyon ragaszkodott a szankcióhoz úgy, hogy az ellátó rendvédelmis szanitéc is mondta, hogy ne osszon, menjen az RP tovább. Az adminügy közbeni FUN-t megértem, viszont azt csak is abból az indokból tettem, mert eléggé komikusnak tartottam, hogy ő már úgy jött oda, hogy kapom a szankciót és kész, semmi nem változtat semmin.
UI: olyan lendülettel rakott be AJ-be, hogy még a vérzés sem lett elállítva.

• Haha
Reactions: dangerous.elements
Szia! Ha véletlen történt, és utána ''kíváncsiságból'' felvetted az eüt, akkor miért nem egyből adtad vissza? Mikor megírták a reportot, és kimentem, csak a felsegítésed után adtad vissza, majd a második eü-vel szórakoztál, hogy ha 3as alatt vagy mi dobsz dobókockával akkor adod vissza. Illetve úgy tudom, hogy az admin dönt a szankcióról, az anim fun-t amúgy is megkaptad volna, tehát nem értelek, nem néztem el, hogy a felsegítésed miatt felszedegeted ''véletlen'' az eüt. Plusz engem vádoltál, hogy funolok, amiért véletlen kocsival gotoztam a report íróra, amikor véletlen történt, mert nem szállt még ki a kocsiból ami azért történt, mert pont megnéztem homeba valamit és láttam nincs arány, és egyből dutyztam be, majd mentem az első reportra --> Erről van mentésem, tehát ezt meg tudom mutatni, plusz az animfunodról is.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Luci küldött egy videót, amin látszik, hogy adminügy alatt kétszer is táncoltál ezt a részt jogosnak találom.
Az, hogy egyszer felszedted az EÜ dobozt, majd próbaképpen a másikat is, véleményem szerint már kimeríti a NonRP fogalmát.

Az, hogy az admin elfogult volt-e a Jail irányába, az az ő döntése, hogy ad-e szankciót vagy sem.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.