Julio Fonz - David

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 06. 02.
14
16
LS karakter
Alejandro Paz
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Julio Fonz

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
David

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Elmondása szerint súlyos UCP-vel rendelkezem, ezért 2 hét kitiltásban részesültem. Az adminügy egy RK miatt történt, ahol David azt állapította meg hogy súlyos UCP-vel rendelkezem, miközben 8 jailem van, abból 1 az frakció duty item leadás (TEK), illetve 1 nonrp (PK) jail, amiből végül kivételre kerültem mivel félreértés történt. (norbyt meglehet kérdezni, hogy tényleg kivett csak nem rakott be újra semmis jailre) További két jailem van, amik tavaly történtek, általában ezt nem veszik figyelembe. Képet mindenről csatolok, Discordon próbáltam már tárgyalni Daviddal de nem válaszol, ezért írom ezt a panaszt. Nem kicseszni szeretnék vele, csak szeretném ha újra szemügyre venné valaki az UCP-m és újratárgyalnánk a kitiltásom.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Köszönöm, ha kaphatok mégegy esélyt, RK-t belátom megtettem azért elfogadom a jailt, viszont nem érzem fairnek a kitiltásomat.

Szép napot.

Első sorban discordon tudtommal a pm-kre nem kötelességem válaszolni és saját döntésem, hogy kinek és mi ügyben irok vagy irok vissza.
Ezen kivül szerintem a 13 nap alatt összegyüjtött 5 jail, nem kis indokok miatt kaptad a szintedet nézve ezen kivül én nem tehetek arról, hogy admin kolégám nem helyesen járt el a szankciód semlegesitésénél. Attólmég, hogy régebb kaptad a jailt ugyan úgy az UCP-d része.

• Szomorú
Reactions: jozsef200510
Szia, 13 nap alatt 4 jailem lett, nem pedig 5. Norby elfelejtett berakni semmis jailbe, de nyugodtan meglehet kérdezni hogy így van-e. 4 jail saját véleményem szerint nem ANNYIRA vészes, hogy már kitiltást kell rá osztani. Lehettek volna sokkal durvább indokok, pl.: DM, PG, a NonRP és az IC-OOC keverés nem a világvége kategóriába tartozik. (szerény véleményem szerint)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.