DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Peti
Hány éves vagy?
17
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2025. 07. 20.
Hány játszott perccel rendelkezel?
1550
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
1-2
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
17 éves vagyok, Erdélyben élek, Péternek hívnak. A motorozás nagyon fontos része az életemnek, mindig feltölt, ha mehetek egy kört. Amikor otthon vagyok, leginkább számítógépen játszom, főleg MTA-RP szervereken. Körülbelül 6 éve RP-zek kisebb nagyobb kihagyásokkal. Ott sok jó emberrel találkoztam már, és mindig van valami új élmény. Szeretem jól érezni magam, akár kint vagyok, akár a gép előtt.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Mindig is szerettem a rendvédelem oldalán állni az RP szervereken de legfőképp a honvédség feladat köre vonzott a legjobban.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Megfordultam az idők során minden rendvédelmi funkcióban, a legnagyobb kitüntetésem a honvédségnél Vezérezredes rang volt.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Nem voltam ezen a szerveren még frakcióban.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.
Teljes név: Juan Miguel Roberto
Születési hely, idő: 2001.10.05
Anyja neve: Juan Miguel Jessica
Bejelentett lakcím: Groove Street, 3
Állampolgársága: Mexikó
Személyigazolvány száma: 944531RC
Neme: Férfi
Családi állapota: Egyedülálló
Testmagassága: 196cm
Testsúlya: 115kg
Telefonszáma: 38-76-143-4657
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: San Fiero, 2020.05.04
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Riverside High School
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): Forensic Firearms & Toolmark Analysis Graduate Certificate
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: Towson University
Nyelvismeret (ha van): Spanyol
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Hadmérnök
Korábbi munkahelyek: Nagykerfutár
Munkaviszony fennállásának ideje: 2025. 07. 20. - 2025. 10. 26.
Távozásának oka: Rossz munkakör.
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem volt
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem volt
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen rendelkezem
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: A,C,D
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Nem rendelkezek
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Nem szolgáltam.
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2025.10.26