Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 172. Mesélj magadról pár mondatban. 17 éves vagyok, Erdélyben élek, Péternek hívnak. A motorozás nagyon fontos része az életemnek, mindig feltölt, ha mehetek egy kört. Amikor otthon vagyok, leginkább számítógépen játszom, főleg MTA-RP szervereken. Körülbelül 6 éve RP-zek kisebb nagyobb kihagyásokkal. Ott sok jó emberrel találkoztam már, és mindig van valami új élmény. Szeretem jól érezni magam, akár kint vagyok, akár a gép előtt.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Megfordultam az idők során minden rendvédelmi funkcióban, ahol a csapat megbízható és hasznos tagja voltam. Rendelkezem a TEK-hez szükséges harcászati tapasztalattal4. Mióta játszol a szerveren? 2025. 07. 20.4.1 Játszott perceid száma: 40854.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-35. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretnék kipróbálni valami új dolgot ami mégis hasonlít arra amit eddig csináltam6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Honvédség, 10.26-11.29 , több mint 1 hónapot , Juan Miguel Roberto , OOC ok miatt: Iskola.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy eszes de sokszor ravasz megoldásokkal előálló csapatszellemű karaktert8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK feladata a terrorcselekmények és más kiemelten veszélyes fenyegetések megelőzése és elhárítása. Ennek részeként elfogja a különösen veszélyes személyeket, kezeli a fegyveres helyzeteket, valamint ellátja a jogszabályban meghatározott állami vezetők személyvédelmét, speciális rendőri jogkörökkel.Általános adatok
1. Teljes neve: Juan Miguel Roberto2. Születés helye: Mexikó, Mexikó Város3. Születés ideje: 2001.10.05.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: AutófényezőElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Groove Street, 311. Telefonszáma: +38-76-707-5436Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
-Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: San Fiero, 2020.05.04
-Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Riverside High School
-Felsőfokú végzettség megnevezése : Forensic Firearms & Toolmark Analysis Graduate Certificate
-Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: Towson University
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Japan Karate Association: Shotokan karate, fekete öv.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[x] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[x] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[x] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Spanyol,Portugál
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.12.15.
Juan Miguel Roberto
Juan Miguel Roberto