Juan Miguel Roberto Jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

PETER23

Újonc
2025. 10. 12.
9
0
LS karakter
Bell Ringer Bellmaker
tek.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 17​
2. Mesélj magadról pár mondatban. 17 éves vagyok, Erdélyben élek, Péternek hívnak. A motorozás nagyon fontos része az életemnek, mindig feltölt, ha mehetek egy kört. Amikor otthon vagyok, leginkább számítógépen játszom, főleg MTA-RP szervereken. Körülbelül 6 éve RP-zek kisebb nagyobb kihagyásokkal. Ott sok jó emberrel találkoztam már, és mindig van valami új élmény. Szeretem jól érezni magam, akár kint vagyok, akár a gép előtt.​
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Megfordultam az idők során minden rendvédelmi funkcióban, ahol a csapat megbízható és hasznos tagja voltam. Rendelkezem a TEK-hez szükséges harcászati tapasztalattal​
4. Mióta játszol a szerveren? 2025. 07. 20.​
4.1 Játszott perceid száma: 4085​
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-3​
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretnék kipróbálni valami új dolgot ami mégis hasonlít arra amit eddig csináltam​
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Honvédség, 10.26-11.29 , több mint 1 hónapot , Juan Miguel Roberto , OOC ok miatt: Iskola.​
7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy eszes de sokszor ravasz megoldásokkal előálló csapatszellemű karaktert​
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK feladata a terrorcselekmények és más kiemelten veszélyes fenyegetések megelőzése és elhárítása. Ennek részeként elfogja a különösen veszélyes személyeket, kezeli a fegyveres helyzeteket, valamint ellátja a jogszabályban meghatározott állami vezetők személyvédelmét, speciális rendőri jogkörökkel.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Juan Miguel Roberto​
2. Születés helye: Mexikó, Mexikó Város​
3. Születés ideje: 2001.10.05.​
4. Nem: Férfi​
5. Családi állapota: Egyedülálló​
7. Foglalkozása: Autófényező​
Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Groove Street, 3​
11. Telefonszáma: +38-76-707-5436​
12. E-mail címe: [email protected]
Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
-Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: San Fiero, 2020.05.04​
-Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Riverside High School​
-Felsőfokú végzettség megnevezése : Forensic Firearms & Toolmark Analysis Graduate Certificate​
-Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: Towson University​
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Japan Karate Association: Shotokan karate, fekete öv.​
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[x] Igen.​
[ ] Nem.​
2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[x] Igen.​
[ ] Nem.​
4. Volt már az állomány tagja?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:​
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Spanyol,Portugál​
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:​
Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.​
Kelt.: Los Santos, 2025.12.15.
Juan Miguel Roberto

tek-hr.png

Tisztelt Jelentkező!

A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését

e l f o g a d t a.

Az elkövetkező 48 órában a HR Igazgatóság egy munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot. További részleteket fog adni Önnek személyes interjú időpontjával kapcsolatban, illetve a további teendőivel (Meghallgatás időpontját a Meghallgatás időpontok résznél látod, hozzászólásban jelezd melyik felel meg). Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Meghallgatás előtt tanulmányozza szervezetünk szabályzatát.
Sok sikert kívánunk!
((Személyes megjegyzés: Keress fel privátban fórumon!))

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.