Joze Cartel jelentkezése

pkzoltan

Újonc
2026. 02. 27.
2
2
LS karakter
Muller Johnson

Mindenkit meg kérnék hogy figyeljen a helyesírásra, illetve a minta szerint töltsük ki.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Joze Cartel
Születési helye, ideje: 1990.05.20 Madrid
Bejelentett lakcíme: Jelenleg nincs
Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetemi végzettség
Megszerzett szakmák, képzettségek: Jog
Nyelvismeret: Spanyol, Magyar, Román, Angol
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?
Eddig is segítettem a várost, de inkább háttérből, ülve végeztem el a munkámat. Most azonban szeretném aktívan is részt venni a város védelmében, és úgy érzem

Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Először áramtalanítani kell a helyiséget, majd poroltót kell használni, mivel ez biztonságosan alkalmazható elektromos tüzek esetén.

Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)
Azonnal jelzem a helyzetet rádión, majd megkezdem a mentését. Ha eszméleténél van, megnyugtatom, és ellenőrzöm az állapotát. Ha szükséges, elsősegélyt nyújtok. Ezután a lehető leggyorsabban, de biztonságosan kimenekítem a veszélyes területről.

Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?
Először fel kell mérni a helyszínt (hol ég, mekkora a tűz, van-e bent ember). Azonnal jelenteni kell a helyzetet, majd biztosítani a területet, hogy esetlegesen tovább tud e terjedni a tűz, majd azt biztosítani.
Számára mit jelent a Csapatmunka?
A jó csapatban a tagok számíthatnak egymásra, támogatják a másikat nehéz helyzetben, és együtt hozzák meg a döntéseket. Különösen veszélyes munkák során

- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Zoltán vagyok 16 éves. Jelenleg tanulok, 10 dik osztályos vagyok. szabadidőmben síelek, MMA zom, barátokkal vagyok.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
View attachment 3746
UCP Előzményről kép: (imgur)
View attachment 3747

Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Szeretném folytatni a munkásságom az okf be.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Voltam okf ben csak bannolva lettem egy hónapra és ezért kidobtak, ezen kivűl voltam illegálba csak nem került sor a beavatásomra és ezért kidobtak.
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.04.18
Aláírás: Joze Cartel

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság elfogadta a jelentkezési lapját.

Keress fel discordon rex_452. néven.