Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 172. Mesélj magadról pár mondatban. Dani vagyok 17 éves, egy kisebb faluban élek. Autószerelőnek tanulok, mert mindig is vonzott, hogyan működnek a gépek. A tanulmányaim mellett igyekszem kihasználni, ha jó idő van: szívesen horgászom, vagy csak kint vagyok a természetben, kicsit kiszakadva a pörgésből. Jól esik leülni a gép elé is, főleg ha van egy jó játék vagy valami, ami kikapcsol.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Szeretek csapatban dolgozni, gyorsan beilleszkedem az új csoportba, és nyitott vagyok az együttműködésre. Jó a kommunikációs készségem, könnyen megtalálom a közös hangot másokkal. Emellett szívesen tanulok új dolgokat, és igyekszem mindig a legjobb tudásom szerint végezni a rám bízott feladatokat.4. Mióta játszol a szerveren? 2024. 08. 13.
4.1 Játszott perceid száma: 10744.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3 4 óra.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mindig is érdekelt a fegyveres szervek világa, főleg az, ahogyan egy jól összeszokott csapat együtt dolgozik éles helyzetekben. Úgy érzem, a TEK-nél lehetőségem lenne fejlődni, tapasztalatot szerezni, és valóban komoly feladatokat vállalni. Szeretem a kihívásokat, jól kezelem a stresszt, és nem riadok vissza a nehezebb szituációktól sem. Fontos számomra a fegyelem, a pontosság, és az, hogy egy megbízható egység tagjaként segíthessek rendet tartani.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam még ezen a szerveren.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Fiatal karaktert alakÍtanék, sportos/nyugalmas ember lennék. Mindig a tisztességet keresném, megszeretném mutatni azt az embereknek hogy vannak normálisak.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: Válasz
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról:
[SPOILER="[/SPOILER]
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A Terrorelhárítási Központ fő feladata, hogy megakadályozza és hatékonyan kezelje a terrorcselekményeket. Ez azt jelenti, hogy ők az elsők között lépnek fel, ha valahol veszélyes helyzet alakul ki, például túszejtés vagy robbantás fenyegetése van. Emellett fontos szerepük van a különleges műveletek végrehajtásában, ahol speciális, jól képzett egységek dolgoznak együtt a közbiztonság érdekében.Általános adatok
1. Teljes neve: Josue Bajraktari2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 2001.10.21.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: Munkanélküli.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos11. Telefonszáma: +38-76-169-6469Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- ... Iskola végzetségem után elkezdtem a rendészeti szakot, mai napig ott vagyok.
- ... 8osztály
- ... középiskolát végig vittem.
- ... Utána jött a rendészeti.
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ ] Igen.[ ]2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Nem.[ ]2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ ]4. Volt már az állomány tagja? [ ][ ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ][ ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ][ ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ][ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Válasz Nem.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ][ ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2026..01.28.
Jouse Bajraktari
Jouse Bajraktari
Utoljára szerkesztve: