Josh Emanuel

• Thread starter Thread starter Zoli
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 102
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zoli

Újonc
2025. 06. 28.
12
4
LS karakter
Josh Emanuel
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: zoli_0422​
2. Hogyan szólíthatunk? Zolinak.​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 15000​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen télen voltam navba. (Zászlós)​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? (UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Zolinak hívnak 15 éves srác vagyok. Autószerelést tanulok, jófej,vidám,segítőkész srác vagyok. oda figyelő vagyok könnyen tanulok dolgokat, 10éve focizok, kondizok, szabadidőmben mtázok, illetve motorozok, haveromnak van egy 1.9tdi passatja, és azt turbósítjuk későbbiekben szeretnék magamnak egy egyedi vállalkozást indítani.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság jófej, segítőkész, jó arc. régen nem figyeltem másra, néha nincs kedvem dolgokhoz, nem szeretem ha kioktatás képpen beszélnek velem.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Josh Emanuel​
2. Születési helye, ideje: Los Santos 2001.03.12​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendészeti egyetem.​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? tiszti kari pozíción.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? természetesen, Nemzeti Adó-És Vámhivatalnál.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítom az előttem haladó gépjárművet hogy húzódjon félre, majd állítsa le a gépjárművet, majd oda sétálok bemutatkozok közlöm a célszeméllyel hogy közúti igazoltatáson fog átmenni, iratokat szeretnék. ha megkaptam az iratokat rádiózok a kollégának hogy lekérdezést szeretnék kérni egy "xy" személyről. majd megkérem az úrtol hogy nyissa fel a csomagtartót, majd kötelező felszerelést keresek, ha van akkor vissza adom az úrnak az iratait majd tovább engedem baleset mentes közlekedést kívánva neki.​
8. Mi maga a rendőrség? rendfentartás, megelőzik a bűneseteket, rendet tartanak a városban, civilek segítségére szolgálnak.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
a közvetlen felettes az aki beosztja a munkára az embereket, kapcsolatban áll velük a munka során, a feljebb való felettes viszont nincs velük konkrét kapcsolatban a hierachia magasabb szintjén van.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? a priusz az a súlyosbító körülményeket jelenti, magasabb büntetést kell rá kiszabni.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Josh Emanuel vagyok télen dolgoztam a NAV-ba de sajnos el kellett hagynom a várost, jófej fizikai erős ember vagyok, bármit megtudok csinálni amire megkérnek, nagyon érdekel engem a rendvédelmi élet, amikor elkerültem előző állásomról nagyon szomorú voltam, mivel nagyon a szívemhez nőtt a csapat.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? rádiózok a kollégáknak hogy az üldözött célszemély kocsiából tüzett nyitottak ránk, azonnali tűzparancs aktív. illetve lentebb lassítok, és vissza lövök.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? lefoglalom a kábítószerhez hasonló anyagokat majd megbilincselem a célszemélyt, egy külön zsákba elhelyezem a drogokat, majd előállitom a kapitányásgon, kihallgatás közben pedig próbálom rá venni a gyanusítottat hogy hogyan kerülhetett hozzá, kitől vette esetleg az autót, mit tud a drogokról, és ha kiderül hogy az övé akkor kihallgatás után, börtönbe zárjuk a célszemélyt.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel dc-n (nagya2593) ))
Tisztelettel:
Deshawn Galloway r. nyug. Ezredes

• Imádom
Reactions: Zoli
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.