Josh Carter - Isabella Greco (NNI) [tamas]

• Thread starter Thread starter Micsel
  • Start date Start date
  • Válaszok 23
  • Látta 597
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
Az első részre reflektálva, ami nem érint minket, felesleges ide felhozni. Összemossuk a szezont megint a fazonnal. Ez nem egy ész- érv, illetve szerintem nem is idevaló. Egy RP szerveren vagyunk, amennyiben valaki hello kitty fejhallgatóban és papa skinben lövöldözik, rakjátok PK-ra vagy hívjatok rá admint. Ez nem érintett a mi panaszunk alatt. Ne tereljük a szót.

A második részére, nem tudok mit hozzáfűzni, a valószínüsítgetést én megtartanám magamnak, nem a panasz alá illik. Illetve ha minden hiba korrigálva lesz, akkor szeretnénk visszakapni a kész termékeket. Ha már az időt nem fogjuk tudni visszakérni amennyi időt beleöltünk. Köszönjük!

A továbbiakban várjuk a bírálatot.
A kész termékeket én biztos nem fogom tudni visszaadni, sem senki más a frakcióból, maximum az arra megfelelő adminisztrátor.

Várom a bírálatot én is, igen kíváncsian..

Jó estét minden egyes kedves résztvevőnek! Hamarosan átolvasom a panaszkönyvet. Bírálatig zárom.

• Kedvelés
Reactions: Micsel
Sziasztok! Megérkeztem a bírálattal.
A panaszkönyv ahogy az elején kezdődött, egy adott játékosra lett írva, de a hozzászólások alapján részben a frakcióra is irányult.
A frakciót nem tudom számon kérni, szankcionálni, ez nem az én hatásköröm, ezért csak a panaszra tett személyre fogok reflektálni.
A Nemzeti Nyomozó Iroda hatásköre részben a farmok felügyelése, szúrópróba szerű ellenőrzése és az ezekkel szembeni intézkedés. Márton vezetése alatt is volt példa arra, hogy farmokat ellenőriztek egy adott időintervallumon belül. Tapasztaltam és láttam én is, hogy egy adott farm övezetet lezártak, majd ott intézkedtek. A bezárt farmok ajtajait feltörték, bementek, ha olyat találtak ami nem odaillik (drogültetvény) akkor az ellen intézkedtek, vagyis lezárták.
Isabella_Greco felsőbb utasításokat követve intézkedett.
A panaszkönyvet következmények nélkül zárom.
Főadminhoz tudtok feljebb menni, ha a Frakcióra szeretnétek panaszt tenni.

Sziasztok! Átlett beszélve ez az egész farm ellenőrzéses dolog, értem mind a két fél álláspontját. Kezdjük ott hogyha a valóságra szeretnénk alapozni már pedig ez a cél akkor egy adott rendvédelmi szerv csak megalapozott gyanúval és előre dokumentált aktákkal (Előrp - NNI akták bizonyos farmokról ahol feltehetőleg drogot termesztenek.) törhet be bárhova is! Tehát amit az NNI-től kérek, havonta egy olyan hét legyen akár a többi rendvédelmi szervvel együttműködve ahol farmokat ellenőriztek. Nyitott farmok esetében nyugodtan belehet menni egy kettőbe körülnézni. Zárt farmokkal kapcsolatban pedig előre megalapozott gyanú alapján és megfelelően vezetett aktával lehet csak betörni mivel így van indok. Csak úgy random “szúrópróba” szerűen ne törjetek be sehova!

Reagálva a panasztévő problémájára annyit tudok mondani ezek kikötések lehetőséget adnak általánosítva az ellenkező fél számára hogy igen rizikóval de ha okosan csinálják sikeresen tudjanak drogokat termeszteni/kereskedni vele.
Az imént “kárba ment” el ültetett drogokat erre a panaszkönyve hivatkozva bizonyítékkal visszatudod igényelni! (Ez egyszeri alkalom!)

Akinek bármi egyéb kérdése van, discordon privátban megtalál, további szép napot.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.