- 2025. 06. 05.
- 14
- 13
- LS karakter
- Shaquille Rahman
Panasztevő InGame neve:
► Shaquille Rahman ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Joseph ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Kifogásolható adminügy, BTK szabályzatban megfogalmazott bűncselekmény felhasználása AdminJail indoknak. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Tisztelt Adminok, Vezetőség és elsősorban Játékosok! Azzal az indokkal nyitom ezt a PK-t, mivel Joseph (5-ös Admin) azt véli feltételezni, hogy nálam levő tegnap este folyamán vásárolt Engraved Colt1911 illegálisan volt nálam és én ezzel kiontottam egy benzinkút rabló életét, AJ-re voltam jogosult, mivel nem volt nálam fegyverengedély.
Én ezzel nem értek egyet, mivel a szerverszabályzatban máshogy van megfogalmazva a Szereptévesztés, mint szerverszabály, csakis BTK bünteti e féle magatartást és cselekményt, tehát itt Szerverszabálysértésnek nem volt helye én gondolkodásom szerint, habár ha rajtakapott volna egy Rendvédelmi tag vagy ne Isten a felettesem, igazságosnak tartom a szankciókat! Ezzel ellentétben itt nem történt ilyen cselekedet (ELŐTÖRTÉNET KEZDŐDIK), mivel a szerveren 1 NAV-os egység volt szolgálatban, aki egyből reagált a Blueberryben történő benzinkútrablásra, ahol a rablók tárt karokkal várták a rendőröket és egyből tüzet nyitottak a megpecsételt sorsú kollégára. Én (Shaquille Rahman), aki mindeközben Blueberry utcáit járta szolgálaton kívül Event miatt (emiatt dutyztam ki csak arra a 10 percre), egyből kapott az alkalmon és mint egy elit kommandós (TEK), akinek a többi átlagos MAJDNEM minden rendvédelmi szerv egységeitől nagyobb az állóképessége minden téren, illetve direkt a hasonló helyzetekre van kiképezve, egyből reagált a tüzet nyitó elkövetőkre és sikeresen likvidált egyet, illetve megsebesített egy másikat újonnan vásárolt pisztolyával (Br. 1257 Ft.) Bár ez az elhunytnak nem tetszett, egyből admint hívva próbálta engesztelni fájdalmait és próbáltunk közös nevezőre jutni, amiből egyből Discord beszélgetésre fordult és bármilyen fontosabb ürügy miatt, megzavarva étkezését a Felettesemnek, felzargatta őt is az ügyhöz.
Ehhez várom az Alperes és a kedves Bíróság válaszát!
Ui: Az akcióról tudok videót felmutatni, továbbá Discord-on történő beszédre is állok rendelkezésre!◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)