Jose Esly - Jvstin

• Thread starter Thread starter Heedy
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 189
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Heedy

Újonc
2024. 08. 04.
30
8
USA
secretprivat.com
LS karakter
Heedy
LV Karakter
Heedy
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Jose Esly
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jvstin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Volt egy anim buggoltatás indoku PK ránk, amit a megbeszélés után tett ránk egy srác, az eset történtekor Jackson jött oda hozzán és ős elengedett majd a lentebb lévő log-ban látható, most Jvstin a Panaszkönyvét elbírálta aki ránk tette, és mivel nem a Forumot bújom ezért semmi esélyünk nem volt láttamozni és válaszolni rá.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2026-02-22 21:19:52] [Output] : Milo Valo: (( persze persze értem. Esetleg most egy figyuval el engedel))
[2026-02-22 21:19:59] [Output] : Admin 4 Jackson: (( rendben ))
[2026-02-22 21:20:00] [Output] : Milo Valo mondja: Komolyan nem tudtuk.
[2026-02-22 21:20:01] [Output] : Admin 4 Jackson: (( menjetek ))
[2026-02-22 21:20:05] [Output] : Admin 4 Jackson: (( de még 1 ilyen ne legyen ))

Megjegyzés:

köszönöm.

Sziasztok! Volt közel 48 órátok válaszolni a PK-ra, egyikőtök sem élt a lehetőséggel így részemről marad a szankció rajta. Várom a bíráló admin válaszát.

Sziasztok! Volt közel 48 órátok válaszolni a PK-ra, egyikőtök sem élt a lehetőséggel így részemről marad a szankció rajta. Várom a bíráló admin válaszát.
Szia, örülök hogy hozzászólsz, sejtésem szerint átolvastad a ránk írt panaszkonyvet, ott tisztán látható hogy OOC szidalmaz minket, nem is ertem miert nem lett rá szólva hogy ne tegye ezt, mint leirtam semennyire nem figyeltem mivel vannak saját problémáim nem egy játékon fogok csüggedni, hogy nézzem ezt az értelmetlen pk-t, elengedett 1-2 admin, nem is ertem miert szóltál bele amikor nálad nagyobb admin jelzett felénk és megtárgyaltuk vele.
Várom a biralot.

jackson mar nem admin. De mikor a pkt irtak akkor még az volt és akkor admin szavai még aktiv volt. Azt a pkt abban a pillanatban el kellet volna utasitani, mivel jackson még admin volt. Viszont te mondod azt hogy 48 óra. Egy szót se szoltál nekünk két nap alatt hogy nézzünk már rá.
Egyet kell értenem vele, nem is ertem miert kezdted el a birálást.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Nem kaptam információt arról, hogy Jackson milyen indíttatásból döntött arról, hogy figyelmeztet titeket korábban. A panaszban viszont konkrét videóval volt alátámasztva a szabálysértéseket.
Jvstin bőven adott időt arra a PK alatt, hogy kifejtsétek a véleményeteket illetve ott meg tudtátok volna indokolni és bizonyítani, hogy korábban már volt ebből adminügy. Az, hogy nem figyeltétek a rátok érkező panaszkönyvet, nem mentesít alóla.

Összességében az admin jogosan járt el, a panaszod jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.