Jordan Core jelentkezése Adminsegédnek 2025.09.05

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Csibe26

Újonc
2025. 09. 03.
13
2
LS karakter
Jordan Core
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Dominik, 21 éves
Account ID-d?
>9332
Hány játszott perccel rendelkezel?
>2310
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>
UCP.png

Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok! Dominik vagyok, 21 éves, és már régóta aktív tagja vagyok az MTA közösségnek. Szeretek segíteni más játékosoknak, fontosnak tartom a szabályok betartását és a rend fenntartását a szerveren. Jól kezelem a konfliktusokat, türelmes vagyok, és nyitott a tanulásra, hogy minél hasznosabb tagja lehessek a csapatnak. Rendelkezem némi tapasztalattal adminisztráció terén, de szívesen fejlődnék tovább adminsegédként. Bízom benne, hogy lehetőséget kapok a bizonyításra!
Mi egy adminsegéd feladata?
>Válaszol a játékosok kérdéseire
Új játékosokat útba igazít, elmagyarázza a szabályokat

Egyszerűbb ügyeket önállóan is megold (pl. kérdések)

Súlyosabb eseteket továbbít a magasabb rangú adminoknak

Jelenti vagy dokumentálja a szabályszegéseket, ha nem avatkozhat be közvetlenül

Figyelmezteti a játékosokat szabálysértés esetén

Részt vesz megbeszéléseken, javaslatokat tesz a szerver fejlesztésére, hibák javítására

Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Türelmes és empatikus,
Kommunikatív,
Jól ismeri a szerver szabályait és rendszerét,
Aktív és elérhető,
Nem él vissza a pozíciójával,
Tanulni akar, nem mindenáron irányítani,
Csendben is hasznos

Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Türelmes és segítőkész vagyok - Szeretek másoknak segíteni, és nem zavar, ha többször el kell magyarázni valamit. Ez elengedhetetlen a kezdő játékosok támogatásához

Jól kezelem a konfliktusokat - Képes vagyok nyugodtan kezelni a feszült helyzeteket, és próbálok minden esetben igazságosan dönteni

Nyitott vagyok a tanulásra és fejlődésre

Megbízható és aktív vagyok

Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Úgy gondolom, azért érdemes engem választani az Adminsegédek csapatába, mert nemcsak precíz és megbízható vagyok az adminisztratív feladatok elvégzésében, de valóban élvezem is a rendszerezést, a szervezést és azt, hogy gördülékenyen működjenek a háttérfolyamatok. Fontos számomra a határidők betartása, a pontos kommunikáció, és az is, hogy mindig egy lépéssel előre gondolkodjak. Emellett jól kezelem a monotonitást, és gyorsan tanulok új rendszereket, szoftvereket. Hiszem, hogy ezek a tulajdonságok értékes taggá tennének a csapatban, és szívesen járulnék hozzá a közös sikerekhez.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>napi 4-6 órát simán
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1. Városháza,
Itt kezdődik minden új játékos karrierje. Bemutatnám neki, milyen munkák elérhetők, hogyan tud munkát vállalni, és hol találja meg a munkaterületeket. Ez segít abban, hogy gyorsan elkezdjen pénzt keresni és felfedezze a szerver világát
2. Kórház,
Szerintem ezen nincs mit magyarázni, itt tudja meggyógyittatni magát az NPC-vel ha esetleg eltört a karja, lába
3. Autókereskedés
Ezen sincs mit magyarázni, itt tud magának venni autókat
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pros:
Megbízható vagyok,
Gyorsan tanulok,
Türelmes és segítőkész vagyok
Cons: Túl önkritikus tudok lenni,
Néha túlvállalom magam,
Nem szeretek félbehagyni dolgokat​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.