Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 21 Válasz2. Mesélj magadról pár mondatban. Egy határozott, fegyelmezett és céltudatos ember vagyok. Mindig is vonzott a rend és a felelősség, ezért a TEK sorai közé szeretnék tartozni. Szeretem a kihívásokat, gyorsan reagálok stresszes helyzetekben, és fontos számomra a csapatmunka. Nem csak erőt, de nyugalmat is képviselek – ha kell, vezetek, ha kell, követek, de mindig a közös cél érdekében.Tisztában vagyok vele, hogy a TEK nemcsak fegyvereket jelent, hanem felelősséget, példát, és olyan elhivatottságot, amit kevesen tudnak vállalni. Én készen állok rá.
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért, mert nem csak játszani akarok a TEK tagjaként – én képviselni akarom azt, amit ez az egység jelent: fegyelmet, gyors és pontos reagálást, példamutatást, és határozottságot minden helyzetben.Jól kezelem a stresszt, tudok csapatban dolgozni, de ha kell, önállóan is képes vagyok döntéseket hozni. Nem keresem a felesleges konfliktusokat, viszont ha be kell avatkozni, határozott és profi vagyok.
Tapasztalatom van RP-ben (ha van, ide be lehet illeszteni konkrét példát), tisztelem a szerver szabályait és a közösséget is. A TEK egy elit egység – én pedig nem csak a nevét akarom viselni, hanem méltón képviselni is.
4. Mióta játszol a szerveren? 2025.08.31-e óta4.1 Játszott perceid száma: 29294.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 4-6 akár 8 órát5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Azért szeretnék a TEK tagja lenni, mert mindig is vonzott a rend, a fegyelem és a komoly felelősség, amit egy ilyen elit egység képvisel. Nem az átlagos szolgálatot keresem – engem a kihívások motiválnak. Olyan helyzetekben szeretnék helytállni, ahol mások meginognak.Úgy érzem, a TEK-ben nem csak fejlődhetek, hanem értéket is tudok adni: gyors helyzetfelismeréssel, higgadt döntéshozatallal, és azzal a hozzáállással, hogy mindig a csapat érdeke az első.
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Semmilyen frakció tagja nem voltam még7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? nevem Jordan Core. Egy céltudatos, fegyelmezett, taktikai szemléletű ember vagyok, aki soha nem hátrál meg a kihívásoktól – inkább azok motiválnak igazán.A karakterem háttere komoly: korábban szolgáltam a városi rendőrségnél, majd rövid ideig különleges felderítő egységnél is. Tapasztaltam utcai bűnözést, túszhelyzetet, rajtaütést – és minden egyes művelet csak még jobban megerősítette bennem: nekem a TEK a helyem. Itt nem elég jól teljesíteni – itt hibátlanul kell dolgozni.
Jordan Core a csapatjáték híve. Nem kérkedik, nem improvizál feleslegesen – hideg fejjel dolgozik, pontosan, hatékonyan. Ha kell, elsőként lép be, ha kell, utolsóként megy ki. Nem a beszédemből ismernek, hanem abból, hogy rám lehet számítani.
A célom egyszerű: védeni azokat, akik magukat nem tudják, és felszámolni azt, ami veszélyt jelent a civil biztonságra – gyorsan, profin, tisztán.
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK, azaz a Terrorelhárítási Központ egy kiemelt, elit rendvédelmi egység, amely kizárólag magas kockázatú, életveszélyes és különösen súlyos bűncselekmények esetén lép közbe. Feladatuk elsősorban a terrorcselekmények, fegyveres támadások, túszejtések, nagyszabású szervezett bűnözés, vagy kiemelt veszélyhelyzetek kezelése.A TEK nem járőröző rendőr, hanem taktikai beavatkozó egység – csak akkor vonul ki, ha a helyzet indokolja, és általában előre szervezett akciók, komoly fenyegetések, vagy más szervek (pl. rendőrség) kérésére avatkozik be.
Általános adatok
1. Teljes neve: Jordan Core2. Születés helye: Losa Santos3. Születés ideje: 2002.08.31.4. Nem: Férfi / Nő / Egyéb5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: HorgászElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos11. Telefonszáma: Jelenleg nincs telefonomSorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Óvoda...
- Általános Iskola ...
- Középiskola...
- Felsőoktatás...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel. Alapfokú rendészeti képzés – rendőrségi alapkiképzés
Taktikai beavatkozási képzés – rendvédelmi speciális egységeknek
Elsősegélynyújtó tanfolyam – egészségügyi és biztonsági ismeretek
Lőfegyver-kezelési és fegyverbiztonsági bizonyítvány
Társadalomtudományi alapképzés (BA) – emberi viselkedés és pszichológia ismerete
KérdésekTaktikai beavatkozási képzés – rendvédelmi speciális egységeknek
Elsősegélynyújtó tanfolyam – egészségügyi és biztonsági ismeretek
Lőfegyver-kezelési és fegyverbiztonsági bizonyítvány
Társadalomtudományi alapképzés (BA) – emberi viselkedés és pszichológia ismerete
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[X ] Igen.[ ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[X ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ X] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[X ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Helyszín, ÉÉÉÉ.HH.NN.
Aláírás
Aláírás