Elutasítva JoneSwace - Joseph

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

JoneSwac

Újonc
2025. 12. 25.
8
1
LS karakter
JoneSawace
LV Karakter
JoneSwace

dawn.png

Neved:
< JoneSwace >

Kitiltás időpontja:
< 2025.11.05 20:23 >

Kitiltás időtartama:
< soha >

Admin neve, aki kitiltott:
< Joseph >

A kitiltás indoka:
< Log hamisitás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Az elmúlt időszakban volt időm átgondolni a történteket, és őszintén beláttam, hogy hibáztam.
A döntéseim akkor nem voltak helyesek, és ezzel megszegtem a szerver szabályait, valamint rontottam más játékosok élményét is, amit nagyon sajnálok.
Nem volt rossz szándék bennem, de ez természetesen nem menti fel a felelősség alól, ezt teljes mértékben elfogadom.

A kitiltás ideje alatt sokat gondolkodtam azon, hogy mit jelent számomra ez a közösség.
A szerveren eltöltött idő nem csak szórakozás volt, hanem kikapcsolódás, élmények és kapcsolatok is, amelyeket nem szeretnék elveszíteni.
Rájöttem, hogy mennyire fontos a szabályok betartása és a korrekt, tiszteletteljes RP mindenki számára.

Megígérem, hogy amennyiben lehetőséget kapok a visszatérésre, a jövőben sokkal körültekintőbben, felelősségteljesebben fogok játszani.
Betartom a szerver összes szabályát, tisztelettel fordulok az adminok és a játékosok felé, és igyekszem pozitívan hozzájárulni a közösség hangulatához.
Tanultam a hibámból, és szeretném ezt bizonyítani a tetteimmel is, nem csak szavakkal.

Ezúton is köszönöm, hogy időt szántatok a kérésem elolvasására, és bízom benne, hogy kapok még egy esélyt arra, hogy a DawnMTA közösségének aktív és szabálykövető tagja lehessek.

>

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.