JoneSwace Jelentkezési Lap

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

JoneSwace

Újonc
2025. 03. 26.
8
2
LS karakter
JoneSwace
LV Karakter
JoneSwace
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Köszönjük, hogy érdeklődsz az Admin pozíció iránt! Kérjük, töltsd ki a jelentkezést őszintén és részletesen, hogy jobban megismerhessünk.

1. Neved (játékbeli és valós):
[JoneSwace]
[Lajos Talabér]
2. Életkorod:
[22]

3. Discord neved:
[killedgamin]

4. Elérhetőséged (ha van más is):
[nincsen]

5. Mióta játszol a szerveren?
[nagyon régóta játszom a szerveren 114Óra!!"]

6. Napi aktivitásod (óra):
[hérköznap:5-6 óra hétvégén 4-5]

7. Tapasztalatod adminisztrációban:
[Voltam más szerveren is admin nagyobb admin is és mindenki szeretet jol végeztem a dolgomat]

8. Miért szeretnél Admin lenni nálunk?
[Azért szeretnék admin lenni, mert szeretném segíteni a szerver fejlődését, és hozzájárulni ahhoz, hogy a játékosok jól érezzék magukat. Fontosnak tartom a rendet, a tiszteletteljes kommunikációt és a közösségépítést. Úgy érzem, hogy türelmes és megbízható ember vagyok, aki felelősségteljesen tudna segíteni a csapatban.]

9. Milyen tulajdonságaid segítenének a csapatban?
[Szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni a játékosokat, és jó hangulatot teremteni a közösségben. Könnyen kijövök másokkal, nyugodtan kezelem a konfliktusokat, és mindig próbálok pozitív példát mutatni.]

10. Voltál-e már büntetve a szerveren? Ha igen, miért?
[Voltam büntetve a szerveren mert el néztem és ki csomagtartoztam egy autot és fegyver volt benne de nem tudtam hogy pps mert nem volt mellete semmi és kaptam egy 200perces jailt,]

11. Hogyan kezelnél egy játékost, aki szabályt szeg?
[Ha egy játékos megszegi a szabályokat, először figyelmeztetem, és megpróbálom nyugodtan megbeszélni vele, mi volt a probléma. Ha továbbra sem hajlandó együttműködni vagy szándékosan ismétli a hibát, akkor a szabályzatnak megfelelő büntetést alkalmazom. Fontosnak tartom, hogy minden döntés objektív és igazságos legyen, nem személyes vélemény alapján.]

12. Milyen időpontokban vagy általában elérhető?
[hétköznap délután van mikor délelöt is, hétvégén egész nap"]

Utoljára szerkesztve:
Szia, adminnak ez kevés, írj rá valamelyik adminsegéd vezetőre és kapsz egy esélyt, mint adminsegéd.

• Kedvelés
Reactions: petoboss
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.