OOC Információk
1. Discord neved: <joneswace_60523>2. Hogyan szólíthatunk? <Milán Kerepesi>3. Hány éves vagy? <18>4. Játtszott perceid száma? <sajnos az ucp ba nem tudok be lépni mivel nem enged be az ucp.>5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, korábban voltam már rendvédelmi szervezet tagja, ahol megismerkedtem az alapvető intézkedési protokollokkal és a szabályos RP menetével.
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Nem tudok be lépni az ucp be.
7. Mesélj magadról pár mondatban. Nyugodt, szabálykövető játékos vagyok, aki a komoly és életszerű RP-t részesíti előnyben. Fontos számomra a csapatmunka és a folyamatos fejlődés.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: türelmes, megbízható, tanulékony
Negatív: maximalista, kezdetben visszahúzódó, stresszhelyzetben túl körültekintő
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes Neve?: <JoneSwace>2. Születési helye, ideje: Los Santos, <Los Santos,2005.03.11>3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy stabil, megbízható járőrként, aki önállóan is képes intézkedéseket lefolytatni és aktívan segíti a felettesei munkáját.
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? A járművet biztonságos helyen megállítom, bemutatkozom, közlöm az intézkedés okát, elkérem az iratokat, ellenőrzöm az adatokat, majd az intézkedést kulturáltan lezárom.
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség a közrend és közbiztonság fenntartásáért felelős fegyveres szerv, amely a törvények betartatásával védi az állampolgárokat.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az, aki napi szinten irányítja a munkámat, míg a feljebb való magasabb rangú vezető, aki nem feltétlenül közvetlen kapcsolatban áll velem.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni? A szabálysértés súlya, az együttműködés mértéke, valamint az előélet figyelembevételével, de minden esetben a jogszabályok szerint járok el.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Felelősségteljes, szabálykövető személy vagyok, aki elhivatott a rend és a biztonság fenntartása iránt.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal értesítem a központot, fedezéket keresek, erősítést kérek, és a szolgálati szabályzat szerint járok el, kiemelten figyelve a civilek biztonságára.
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál? Biztosítom a helyszínt, értesítem a feletteseimet, lefoglalom a tárgyakat, majd az érintettet előállítom további kivizsgálás céljából, jegyzőkönyv felvétele mellett.