Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Balázsnak hívnak, 18 éves vagyok.
Account ID-d?
>2757
Hány játszott perccel rendelkezel?
>18927 játszodt percem van.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
nem megy az ucpm!
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Balázs vagyok, 18 éves, érett gondolkodású és türelmes személyiség. Régóta játszom a szerveren, így jól ismerem a szabályokat és a közösséget. Szeretek segíteni másoknak, különösen az új játékosoknak, mert tudom, milyen nehéz lehet az indulás. Konfliktushelyzetben higgadt maradok, és igyekszem mindig pártatlan döntést hozni. Fontos számomra a tisztelet és a korrekt kommunikáció. Úgy gondolom, hogy aktív és megbízható tagja lennék a csapatnak.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegéd feladata a játékosok segítése, kérdések megválaszolása, szabályszegések jelentése és az adminok munkájának támogatása. Figyeli a chatet, segít eligazodni az új játékosoknak, valamint közreműködik a kulturált közösségi légkör fenntartásában.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd türelmes, segítőkész és pártatlan. Jól ismeri a szabályzatot, gyorsan reagál a helyzetekre, és kulturáltan kommunikál még stresszes szituációkban is. Emellett aktív és példát mutat a többi játékos számára.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretnék aktívabban részt venni a szerver életében, és nemcsak játékosként, hanem segítőként is hozzájárulni a közösséghez. Motivál, hogy segíthetek a rend fenntartásában és az új játékosok támogatásában.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Azért, mert aktív vagyok, jól ismerem a szabályokat és felelősségteljesen állok a feladatokhoz. Türelmes vagyok a játékosokkal, és képes vagyok objektív döntéseket hozni. Hosszútávon is tervezek a szerveren, így stabil tagja lennék a csapatnak.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hétköznap napi 3-4 órát, hétvégén akár 5-6 órát is tudok aktívan a szerveren tölteni.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Először a Városházát mutatnám meg, mert ott tudja elkezdeni az alapvető ügyintézéseket. Másodszor a Munkaügyi központot, hogy munkát tudjon vállalni és pénzt keresni. Harmadszor pedig a Bankot, hogy biztonságosan tudja kezelni a pénzét és megismerje az alapvető gazdasági rendszert.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: türelmes, megbízható, segítőkész.
Negatív: néha túlgondolom a döntéseket, maximalista vagyok, és hajlamos vagyok túl sok feladatot vállalni egyszerre.