Jonas Becker Rendörség jelentkezés

Jonsa Becker

Újonc
2025. 08. 04.
2
0
LS karakter
Jonas Becker
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: lakatosbrendon0484​
2. Hogyan szólíthatunk? Sanyi vagy Sandor​
3. Hány éves vagy? 15 éves​
4. Játtszott perceid száma? 920 perc​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem voltam​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Sanyi vagyok egy jó fegy ember és néma csöndes vagyok és közben jó ember is vagyok.Azomban nem szeretem hogy basztatnak és az utálom.Es meg mindenre oda figyelek és mindenre.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság A pozitiv az benem hogy mindenre figyelek és figyelek masokra.A negativ az hogy ideges tudok leni és káromkodós és hamar fel kapom a vízet.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Jonsa Becker​
2. Születési helye, ideje: Los santos​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: 8 altalanos meg volt​
4. Büntetett előéletű? nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva?Zázlosi si rend fokozatban képzelem le magam.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Bemutatkozas és a nap szakna meg felellöen és akkor el kére ma szeméjit és a forgalmit ha minden jó nak talalok az iratok nal akkor tovab engedem.​
8. Mi maga a rendőrség? Rendvédelmiszerv​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen feletesfelesö ésretm es a fejebvaló pedig az elöjarom a hol a mi szervezetünk ben.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A szujosagtol fügöen ami a BTK ir elö.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. jó fej vagyok és mindere felügyelek és ja.Azomban meg adom a tiszteletet és bracsagos vagyok.És jó fej és mindenkire oda figyelek.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Erösitést kérek és viszonyozom a tüzet​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Le foglalom a gyanus anagyot vagy alkatrész és elő alitom/INDENT]​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: kapni fogsz egy dc meghivot,ic nevet állits,tanuld a tananyagot,és ha megvagy pingelj meg ))
Tisztelettel:
[Amir Santos]r.[Alezredes]