Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: Pstug32. Hogyan szólíthatunk? Laci3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 95145. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? SeeMta V2-n voltam rendőr illetve navos.7. Mesélj magadról pár mondatban. 18 éves vagyok. Szoftverfejlesztő és tesztelő szakot tanulom. Szeretek motorozni és rajzolni.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Tudok csapatban dolgozni, kedvelem a társaságot, kitartó vagyok. Negatív: Képes vagyok sokat pepecselni egy dologgal, könnyen elterelődik a figyelmem, és hírtelen haragú tudok lenniÁltalános adatok
1. Teljes neve: Johnson CArter2. Születési helye, ideje: Dawn city, 20003. Legmagasabb iskolai végzettsége: Doktori4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Ez idő alatt megszerezhető legnagyobb pozícióban.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem, csak az OMSZ-nél.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megállítanám az ellenőrizni kívánt autót, bemutatkozom, elmondom a jelvényszámom, elkérem az iratokat, ha mindent rendben találok akkor visszaadom az iratokat és átvizsgálom a csomagtartót, és ha ott minden rendben találtam akkor tovább engednem, amennyiben nincs rendben a csomagtartó (Eü hiánynál csak bírság, illegális tárgy esetén a tárgy lefoglalása illetve a személy kihallgatását hajtanám végre.8. Mi maga a rendőrség? Egy állami szerv aminek a feladata a közrend és a közbiztonság fennartása9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az, aki naponta irányít, ő adja a konkrét feladatokat és ő ellenőrzi a munkád.
A feljebbvaló pedig minden olyan magasabb beosztású személy, akinek van hatásköre rád, de nem ő irányít közvetlenül.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A BTK szerinti mértékek alapján11. Meséljen magáról pár mondatban. Jonson Carter vagyok, egy ideje már itt élek Dawn cityben, egy jódarabig versenyző voltam, de egy baleset miatt inkább visszavonultam és az OMSZ-nél kezdtem szolgálni. De ott nem volt jó a hangulat illetve a vezetőség sem és így elmentem onnan, és utána csak horgászgattam és élveztem az életet.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Fedezéket keresek, jelentem a központnak és erősítést hívok, ha tudok akkor megprobálok visszalőni rájuk, mindenképpen figyelve a civil életekre.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Lefoglalom, előállítom az embert, jegyzőkönyvezek, szakértőket vonok be.