Johnson Carter jelentkezése

• Thread starter Thread starter Pstug3
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 51

Pstug3

Újonc
2025. 07. 10.
1
0
LS karakter
Johnson Carter
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Pstug3​
2. Hogyan szólíthatunk? Laci​
3. Hány éves vagy? 18​
4. Játtszott perceid száma? 9514​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? SeeMta V2-n voltam rendőr illetve navos.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. 18 éves vagyok. Szoftverfejlesztő és tesztelő szakot tanulom. Szeretek motorozni és rajzolni.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Tudok csapatban dolgozni, kedvelem a társaságot, kitartó vagyok. Negatív: Képes vagyok sokat pepecselni egy dologgal, könnyen elterelődik a figyelmem, és hírtelen haragú tudok lenni​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Johnson CArter​
2. Születési helye, ideje: Dawn city, 2000​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Doktori​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Ez idő alatt megszerezhető legnagyobb pozícióban.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem, csak az OMSZ-nél.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megállítanám az ellenőrizni kívánt autót, bemutatkozom, elmondom a jelvényszámom, elkérem az iratokat, ha mindent rendben találok akkor visszaadom az iratokat és átvizsgálom a csomagtartót, és ha ott minden rendben találtam akkor tovább engednem, amennyiben nincs rendben a csomagtartó (Eü hiánynál csak bírság, illegális tárgy esetén a tárgy lefoglalása illetve a személy kihallgatását hajtanám végre.​
8. Mi maga a rendőrség? Egy állami szerv aminek a feladata a közrend és a közbiztonság fennartása​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az, aki naponta irányít, ő adja a konkrét feladatokat és ő ellenőrzi a munkád.​
A feljebbvaló pedig minden olyan magasabb beosztású személy, akinek van hatásköre rád, de nem ő irányít közvetlenül.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A BTK szerinti mértékek alapján​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Jonson Carter vagyok, egy ideje már itt élek Dawn cityben, egy jódarabig versenyző voltam, de egy baleset miatt inkább visszavonultam és az OMSZ-nél kezdtem szolgálni. De ott nem volt jó a hangulat illetve a vezetőség sem és így elmentem onnan, és utána csak horgászgattam és élveztem az életet.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Fedezéket keresek, jelentem a központnak és erősítést hívok, ha tudok akkor megprobálok visszalőni rájuk, mindenképpen figyelve a civil életekre.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Lefoglalom, előállítom az embert, jegyzőkönyvezek, szakértőket vonok be.​
Utoljára szerkesztve: 2025. 03. 17.

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Kapni fogsz privát üzenetben egy discrod linket csatlakozz be álltis IC nevet majd tanuld meg az őrmesteri tananyagot, ha mindez megvan pingelj meg és megbeszéljük a szóbeli vizsga időpontját ))
Tisztelettel:
Alexandor D Santos r.Alezredes