John Cline-Ghost

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kevin2356

Újonc
2025. 07. 01.
14
6
LV Karakter
John Cline
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

John Cline
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Ghost
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem helyes birálat
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Én úgy gondolom, hogy a megszületett birálat (pg) nem jogos. A videon is látszik, hogy egyszerre lett elővéve a fegyver. Én úgy látom a videon, hogy John Cline azaz Én tartottam elöször a fegyvert.

3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! - William [100 Büntetőpont]
Igaza van!!! A lézeren is látszik, hogy a fegyver elöbb lett ráfogva, mint a sokkoló.

3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! - William [100 Büntetőpont]
Teljesen igaza van. Lassitva is ha nezed hamarabb van a pisztoly rá tartva a rendőrre

Sziasztok! Engedjétek meg, hogy hozzászóljak, mivel a srác az én frakciómban van. Szerintem is teljesen jogtalan a bírálat mivel mikor veszi elő a sokkolót akkor már megy a lézer ha lelassítjátok lehet látni, vagy ha megállítjátok.

A srác ellob tartsa a fegyvert mint s rendőr

Cső! A szemed előtt fut feléd a rendőr nagykaliberrel, láthattad tisztán... Erre te fegyvert rántasz rá és elkezdesz lövöldözni. Ha lassítva nézed a videót, a sokkoló meg a fegyver egyszerre került elő... Ez bizonyítja, hogy neked szándékodban állt a nagykaliberesre ráhúzni a fegyvert, mitsem törődve a következményekkel.

Illetve egy kérdést engedj meg... A helyszínen is feltettem a kérdést: [2025-07-18 21:53:35] [Output] : Admin 1 Ghost: (( Kérdés van? Esetleg észrevétel? ))

Előtte pedig ezt kaptam: [2025-07-18 21:42:46] [Output] : John Cline: (( ezzel a pgvel egyet értek de tyce ugye tudod hogy ti is pgztetek ))

Tehát most akkor nem értem ezt a PK-t... Egyet értesz a PG-vel, majd egy X idő után mégsem. Most akkor mi a helyzet?

• Kedvelés
Reactions: TrueGyuri
Akkor azt hidtem hibáztam de kicsit jobban meg néztem a videot rajötem nem én hibáztam.

Akkor azt hidtem hibáztam de kicsit jobban meg néztem a videot rajötem nem én hibáztam.
Közel húsz percig tartott az admin ügy, elismerted, hogy PGztél lényegében, aztán most hirtelen "jobban megnézted a videót..." kérdem én, hogy ott miért nem sikerült? Meglehetett volna beszélni a szerveren. :D

• Kedvelés
Hello a panaszt én fogom bírálni, aki szeretné fejtse ki azt amit szeretne. Délután jövök a bírálattal!

• Kedvelés
Hát mert beletörődtem mar.
Ezt a mentalitást vetkőzd le, tisztelettel kérlek... Nem vezet sehova. Tényleg több értelme lett volna ésszerű keretetek között megtárgyalni. Szerintem ezt te is tudod.

Edit: Dominik hozzászólására reagálva, én kifejtettem az álláspontomat. A srác is elismerte a szabálysértést, ez alapján (is) jogosnak véltem a szankció kiosztását.

• Kedvelés
Helló megjöttem a bírálattal!
Kiemelezve a videót arra a döntésre jutottam hogy nem történt PG szabálysértés. Bővebben kifejte, értem én hogy nagykaliberrel szaladsz rá, simán rálehetett volna tartani a nagykalibert és utasíthattad volna arra hogy feküdjön a földre, viszont nem így történt inkább előkaptál egy sokkolót, ezt a lehetőséget kihasználva az illegális szerv tagja fegyverét elővéve tudott érvényesülni.

A panasz jogos, az adminisztrátor nem jól mérte fel a helyzetet. Az adminisztrátort szóbeli figyelmeztetésben részesitem, szép estét!
(A szankciót elszenvedő játékos kapja meg az "Előző semmis" 1 perces szankciót a szerveren.)

• Kedvelés
Reactions: @ghost
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.