- 2024. 08. 02.
- 4
- 2
- LS karakter
- Johan Clay
DAWN CITY HONVÉDSÉG - ÁTJELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Dominik
Hány éves vagy?
17 4 hónap múlva 18
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
Régóta játszok már akkor játszottam mikor megnyitott de vissza tértem kb 3-4 hónapra s See V2-re, És volt egy nagy kihagyásom egészségügyi okokból.
Hány játszott perccel rendelkezel?
2 083 perc
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
2-3 óra
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Dominik-nak hívnak 17 éves vagyok középiskolás Tanuló Logisztikai szakon/Honvéd kadét is vagyok egybe IRL-is érdekel a katonaság és majd ott is szeretnék elhelyezkedni nyugalmas egy természetem van jól tudok csapatban dolgozni megy ilyenek réggeben sokat játszottam de most már nem tudok annyit az iskola miatt 5:00 kelek jó esteben kijövök 14:15-kor kb 16:00 érek haza dolgozok is de csak ilyen alkalmi munkák oda nem mindig kell járjak most hogy vissza tértem a szerverre úgy gondoltam ez lenne a megfelelő frakció számomra nincs sok újdonság benne amit nem tanultam már volna meg szeretek a rendvédelmi frakciókhoz tartozni jó a kommunikáció képességem is és segítek bárkinek akinek tudok régen voltam itt a fk-ban de miután le tettem az MTA-át akkor már nem voltam benne egyértelműen de régen asszem vagy hadnagy vagy altábornagyként jöttem el ebből a frakcióból (képen nincs mert már másik gépem van.) legfontosabb szerintem lassan 8 éve hogy bele kezdtem az RP-be.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Ahogy mondtam ez a szakirány IRL-is érdekel engem és inkább egy olyan frakcióba szeretnék tartozni amiről ergo sokkal többet tudok mint a többiről meg egy olyan közösséghez szeretnék tartozni akikkel el lehet lenni nem kell minden nap hallgassam ez nem jó az nem jó és szerintem ez pont egy olyan közösség akik nem ilyenek
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
ORFK,TEK,NNI (beépítve is voltam) OKF, Azért léptem ki mindből mert nem volt rá elegendő időm ott meg mindig mondogatták meg lebasztak hogy miért nem vagyok fent azért mivel nem minden nap tudok fent lenni de ha fent vagyok nagyon jó RP-ket lehet velem csinálni.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.
Teljes név: Johan Clay
Születési hely, idő: Los Angeles 1995-09-25, Los Santos
Anyja neve: Matthew Elisabeth.
Bejelentett lakcím: Glen Park str, 30.
Állampolgársága: Magyar
Személyigazolvány száma: 712072JE
Neme: Férfi
Családi állapota: Elvált
Testmagassága: 185cm
Testsúlya: 85kg
Telefonszáma: +38 45130180
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
Középfokú iskolai végzettség megszerzésének helye, ideje: 2007-05-14
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte:Budapest Honvéd gimnázium
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): Altiszti, Speciális katonai Képzetség
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: Nemzeti Közszolgálati egyetem, Speciális Katonai végzetség (Titkosított annyit lehet tudni valahol Amerikába a 33 Ranger sz. szolgált 4 évig)
Nyelvismeret (ha van)Kubai spanyol, Angol, Spanyol, Magyar,
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Hegesztő, Nyomozó, katonai kiképző pilóta (Amerikában tette le titkosított)
Korábbi munkahelye: Honvédség
Munkaviszony fennállásának ideje: ÉÉÉÉ.HH.NN - N/A
Távozásának oka: Egészségügyi okok.
Jelenleg betöltött rendfokozata: N/A
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
nem volt még
Részesült már írásbeli megróvásban? Ha igen részletezze!
nem
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? igen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: B-kategoria
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
-
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2026.03.31.
Aláírás: Johan Clay
Aláírás: Johan Clay
.png)