Johan Clay Jelentkezése a Honvédségéhez

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Dominik

Újonc
2024. 08. 02.
4
2
LS karakter
Johan Clay
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - ÁTJELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!

fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Dominik

Hány éves vagy?
17 4 hónap múlva 18

Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
Régóta játszok már akkor játszottam mikor megnyitott de vissza tértem kb 3-4 hónapra s See V2-re, És volt egy nagy kihagyásom egészségügyi okokból.

Hány játszott perccel rendelkezel?
2 083 perc

Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
2-3 óra

Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Dominik-nak hívnak 17 éves vagyok középiskolás Tanuló Logisztikai szakon/Honvéd kadét is vagyok egybe IRL-is érdekel a katonaság és majd ott is szeretnék elhelyezkedni nyugalmas egy természetem van jól tudok csapatban dolgozni megy ilyenek réggeben sokat játszottam de most már nem tudok annyit az iskola miatt 5:00 kelek jó esteben kijövök 14:15-kor kb 16:00 érek haza dolgozok is de csak ilyen alkalmi munkák oda nem mindig kell járjak most hogy vissza tértem a szerverre úgy gondoltam ez lenne a megfelelő frakció számomra nincs sok újdonság benne amit nem tanultam már volna meg szeretek a rendvédelmi frakciókhoz tartozni jó a kommunikáció képességem is és segítek bárkinek akinek tudok régen voltam itt a fk-ban de miután le tettem az MTA-át akkor már nem voltam benne egyértelműen de régen asszem vagy hadnagy vagy altábornagyként jöttem el ebből a frakcióból (képen nincs mert már másik gépem van.) legfontosabb szerintem lassan 8 éve hogy bele kezdtem az RP-be.

Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Ahogy mondtam ez a szakirány IRL-is érdekel engem és inkább egy olyan frakcióba szeretnék tartozni amiről ergo sokkal többet tudok mint a többiről meg egy olyan közösséghez szeretnék tartozni akikkel el lehet lenni nem kell minden nap hallgassam ez nem jó az nem jó és szerintem ez pont egy olyan közösség akik nem ilyenek

Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
ORFK,TEK,NNI (beépítve is voltam) OKF, Azért léptem ki mindből mert nem volt rá elegendő időm ott meg mindig mondogatták meg lebasztak hogy miért nem vagyok fent azért mivel nem minden nap tudok fent lenni de ha fent vagyok nagyon jó RP-ket lehet velem csinálni.

Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

Teljes név: Johan Clay

Születési hely, idő: Los Angeles 1995-09-25, Los Santos

Anyja neve: Matthew Elisabeth.

Bejelentett lakcím: Glen Park str, 30.

Állampolgársága: Magyar

Személyigazolvány száma: 712072JE

Neme: Férfi

Családi állapota: Elvált

Testmagassága: 185cm

Testsúlya: 85kg

Telefonszáma: +38 45130180
fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.

fejl-c2.png

Középfokú iskolai végzettség megszerzésének helye, ideje: 2007-05-14

Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte:Budapest Honvéd gimnázium

Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): Altiszti, Speciális katonai Képzetség
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: Nemzeti Közszolgálati egyetem, Speciális Katonai végzetség (Titkosított annyit lehet tudni valahol Amerikába a 33 Ranger sz. szolgált 4 évig)

Nyelvismeret (ha van)Kubai spanyol, Angol, Spanyol, Magyar,

Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Hegesztő, Nyomozó, katonai kiképző pilóta (Amerikában tette le titkosított)

Korábbi munkahelye: Honvédség
Munkaviszony fennállásának ideje: ÉÉÉÉ.HH.NN - N/A
Távozásának oka: Egészségügyi okok.
Jelenleg betöltött rendfokozata: N/A
fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.

fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
nem volt még

Részesült már írásbeli megróvásban? Ha igen részletezze!
nem

Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? igen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: B-kategoria

Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
-

fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.

Kelt: 2026.03.31.

Aláírás:
Johan Clay

• Imádom
Reactions: Alex
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

Dawn City Honvédség

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA!

Tisztelt Johan Clay!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye
elfogadásra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

Xander Waylon r. Altábornagy
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség

• Imádom
Reactions: Dominik és Alex
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.