Jogtalan Jail Luan Berisha-Rick adminisztrátor

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2026. 02. 06.
17
9
LS karakter
Roman Vlagyegor
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Luan Berisha
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rick
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Mg miatt adott szankciot ami ki derült hogy jogtalan. Mivel én IC le rádioztam hogy itt vannak az olaszok basszuk meg őket,mire jott is az admin ügy hogy ez mg egyszerre nem tudtam be bizonyitani mivel sokaig kellett kersgélnem. Meg találtam a log-ot miben benne van hogy Valentino Nero Ricci le irja nekem IC hogy (Olasz vagyok szojkodo) irtam Rick nek hogy meg van a log de már nem irt vissza. Ki vártam a jailt majd ma ujra fel léptem szerver és akkor mondták hogy a tegnapi mg történet miatt vissza nézték az UCP előéletem és 2 hét pihit kaptam. Szeretném ha a pk-t meg vizsgálná valaki és vissza jöhetnék a szerverre.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/whJ5
[2026-03-09 22:16:28] [Output] : Valentino Nero Ricci mondja: Olasz vagyok szojkodo

Megjegyzés:

Előre is köszönöm a választ

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom az admin válaszát.

Sziasztok! Szóval ha jól értelmezem akkor ez a panaszkönyv most arról szól hogy csak miattam, vagyis az MG jailem miatt kaptad a két hét bannt, nem a másik 16db adminjail miatt, ezeket figyelembe se vették. Alapjába véve amiről most Luan beszél az abból indult hogy én megadtam két frakciónak a lehetőséget arra hogy az ooc sérelmeiket felvezessék és normális kereteken belül megpróbálják megbeszélni. Ebbe beletartozott az is, hogy sokak szerint ezek a dolgok kihatottak az IC-re is. Ez az egész beszélgetés a srácokkal körülbelül egy óra, lehet másfél is megvolt Delta is részt vett rajta, végighallgatta. Az MG jail után, mivel melózok végig le is léptem, mentem aludni. Mondom pontosan, 0:42-kor kaptam az üzenetet tőled hogy "megvan a log ahol leírták hogy olaszok" amire már csak reggel válaszoltam neked, mondván hogy küldd el nekem és szólok. Azóta sem kaptam logot erről tőled. Illetve igazából Csuhynak elküldöm a beszélgetést amiben ecseteled hogy te nem akartad a kereséssel az időm húzni, neked nem gáz, nem nagyon érdekel. Csuhy, küldöm erről a képet discordon. Köszönöm, várom Csuhy válaszát.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: AlexLS
Sziasztok! Szóval ha jól értelmezem akkor ez a panaszkönyv most arról szól hogy csak miattam, vagyis az MG jailem miatt kaptad a két hét bannt, nem a másik 16db adminjail miatt, ezeket figyelembe se vették. Alapjába véve amiről most Luan beszél az abból indult hogy én megadtam két frakciónak a lehetőséget arra hogy az ooc sérelmeiket felvezessék és normális kereteken belül megpróbálják megbeszélni. Ebbe beletartozott az is, hogy sokak szerint ezek a dolgok kihatottak az IC-re is. Ez az egész beszélgetés a srácokkal körülbelül egy óra, lehet másfél is megvolt Delta is részt vett rajta, végighallgatta. Az MG jail után, mivel melózok végig le is léptem, mentem aludni. Mondom pontosan, 0:42-kor kaptam az üzenetet tőled hogy "megvan a log ahol leírták hogy olaszok" amire már csak reggel válaszoltam neked, mondván hogy küldd el nekem és szólok. Azóta sem kaptam logot erről tőled. Illetve igazából Csuhynak elküldöm a beszélgetést amiben ecseteled hogy te nem akartad a kereséssel az időm húzni, neked nem gáz, nem nagyon érdekel. Csuhy, küldöm erről a képet discordon. Köszönöm, várom Csuhy válaszát.
Természetesen csuhy meg kapta tolem azokat is amin jön a részemről is bocsi szöveg. Természetesen de! Ha nincs az az mg akkor talan még most is a szerón vagyok!! De mit is foglalkozunk az elotte lévővel mikor nem az elozo 16 ra tettem panaszt hanem erre !!! Amit csinaltam alapjaban sem volt bizonyithato mg csak ugye.........sok lúd. Szerintem akkor este amit csinaltal részedről nem volt korrekt és ezért is irtam a panaszkönyvet.

Apropo ha te azért hivtál minket össze hogy meg beszéljük az ooc sérelmeinket abbol hogy lett mg ?

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Először az MG részére térnék ki. Az admin elismerte, hogy elképzelhető, hogy jogtalanul kaptad, azonban erről az admin nem kapott semmilyen bizonyítékot. Nem értem, miért jelentett problémát számodra visszakeresni a logot, amellyel alátámaszthatod az állításodat, főleg úgy, hogy a sértett fél küldött Ricknek logot a feltételezett MG-ről. Emlékezned kellett volna arra is, hogy mire alapozva írtad azt, hogy ők olaszok.

Nem utólagosan kellene a bizonyítékot csatolni, hanem az adminügy alatt kellett volna és akkor az admin figyelembe tudja venni az ügy bírálata közben.

Rátérve a kitiltásodra: két hónapos aktivitásod alatt 12 szabálysértésért kaptál jailt, ráadásul úgy, hogy egy illegális frakció leadere vagy. Korábban már felhívtam a figyelmed arra, hogy ha ez így folytatódik, kitiltás lesz a következménye. Ez végül meg is történt, teljesen jogosan.

Összességében az admin jogosan járt el, a panaszkönyv jogtalan.
Ugyanakkor felhívnám az adminisztrátor figyelmét arra, hogy a jövőben a bocsánatkéréseket kizárólag egyértelmű bizonyítékokra alapozva tegye meg.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.