Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 152. Mesélj magadról pár mondatban. Kedves megértő ember vagyok könnyen be tuddok a társaságokba ileszkedni.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Napi 1-3 órát fent tudok lenni nagyon aktiv vagyok!4. Mióta játszol a szerveren? 3-4 napja!4.1 Játszott perceid száma: 8344.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-3 órát!5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretném a várost a banditáktol bünözöktöl meg óvni!6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Még nem voltam egy frakcioba se és nevet sem változtattam.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Magabiztos karizmatikus embert8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Terror elhárítás, terror cselekmények megelőzésé elhárításaÁltalános adatok
1. Teljes neve: Joey Conti2. Születés helye: San Fierro3. Születés ideje: 1988.03.154. Nem: Férfi5. Családi állapota: Nincsen mindenki elhunyt7. Foglalkozása: NincsElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Nincs11. Telefonszáma:+38-76-863-6587Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Antikvarda iskola
- Hagward egyetem
- nincs
- nincs
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[x] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen. x] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[x] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Válasz
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
soha nem fogyasztottamA jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Helyszín Blue berry , 2025.05.21
Joey Conti
Joey Conti
Utoljára szerkesztve:
.png)