Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: ricsivagyok2. Hogyan szólíthatunk? Jimmy3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? 3 961 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen7. Mesélj magadról pár mondatban. Ricsi vagyok. 2021 óta MTA-zom. Belügy rendészeti gimnáziumba járok így értek a kontinentális illetve angolszász jogrendhez is egyaránt. Szabadidőm nagy részét töltöm rp szervereken. Ezek mellet hobby ként gitározom.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Értelmesnek tartom magam, Nem kell mindent a számba rágni illetve jól kijövök az emberekkel. Rossz tulajdonságaim közé sorolnám azt, hogy hangot adok a nem tetszésemnek legyen az bármilyen téma, nem bírom ha hülyének néznek mivel nem tollas a hátam és türelmem véges.Általános adatok
1. Teljes neve: Jim Benson2. Születési helye, ideje: 2002 10.013. Legmagasabb iskolai végzettsége: San Fierro Institute of Public Safety and Governance4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szeretnék a Civil Rendészet kötelékei közé tartozni és ott elérni céljaimat.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először is a felszólítást követően amennyiben egyedüli járőrszolgálatot végzek rádión közölném a helyzetem a szituációt ismertetném majd közölném a forgalomból kivett jármű adatait illetve a benne ülő személyek számát. Amennyiben gyanum fenn áll nagyobb veszélyre erősítést kérnék. Ha ez megtörtént kiszállnék majd a bemutatkozást követően elkérném a jármű vezető papírjait és ellenőrizném. Fokozott ellenőrzés esetén ruházat átvizsgálással spékelném a szituációt. Ha ez meg volt és mindent rendben találtam útjára engedném a személyt.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség a legfontosabb közrendet fenttartó szervezet melynek fő célja a lakosság és a polgárok biztonságának megóvása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az a személy aki számomra közvetlen utasításokat feladatokat oszt ki, felügyel illetve szabályozza munkámat. A feljebb való személy pedig nem közvetlen utasít illetve nem közvetlen szabályozza a munkámat viszont a ranglétrán feljebb helyezkedik el így az ő szava ugyan úgy döntő mint a közvetlen felettesem-é.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Amennyiben priuszában már szerepel közúti szabály sértés esetleg komolyabb bűncselekmény akkor a csekk díjszabása felfelé fog billenni.11. Meséljen magáról pár mondatban. Jim Benson vagyok! 2021-ben Költöztem Los Santosba. Az elött szüleimmel éltem San Fierro városában ahol elvégeztem egy Közszolgálati egyetemet. A sikeres költözésem után nem sikerült komolyabb karriert építenem ezért is jelentkeztem a testülethez mivel karrier beállítottságú vagyok és szeretném a legtöbbet kihozni magamból illetve tudásomból.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Amennyiben tüzet nyitnak rám azonnal jelzem a szituációt rádión. Hogyha a feletteseim engedélyezik, viszontűzbe kezdek illetve a távolságot tartom ameddig az erősítés meg nem érkezik.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Miután rábukkantam a drog alkotó elemekhez, hívok a helyszínre egy rangidős tisztet esetleg ha van elérhető kábszeres ügynök akkor őt is riasztok. Ha ők is megbizonyosodnak arról, hogy a szer drog készítéshez alkalmas lehet illetve az anyag illegális kezdeményezem a letartóztatását a jármű vezetőnek. A kihallgatás során a kábszer-es kolega jelenlétében pontos információkat gyüjtök az illetőről illetve az anyag származásáról és hogyha minden kész megkezdem a rabosítást.