- 2025. 07. 24.
- 3
- 3
- LS karakter
- Jhonny Ray
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: kristof0184312. Hogyan szólíthatunk? Kristóf/Krisi3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? 10 7985. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok én Kristóf vagyok. Szeretek horgászni de sokat szoktam a haverokkal logni. Jelenleg egy középiskolába járok. Szeretek játszani. Már régebb óta játszok a szerveren.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Nem vagyok agreszív, Barátságos vagyok, segítőkész vagyok. Negatív: nem türöm ha a családtagomat szidalmazák akkor hamar ideges leszek, ha sokszor ugyan azt meg kérdezik akkor egy picit ideges leszek, Makacs vagyok.Általános adatok
1. Teljes neve: Jhonny Ray2. Születési helye, ideje: 2000.5.263. Legmagasabb iskolai végzettsége: Közép iskola4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? minél nagyobb rangban.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félre állítanám, fel szólítanám, rádióznék, kiszálnék a kocsiból be mutattkoznék, elkérném az íratait lekérdezni a személyt, a kocsit. Megkérdezném tisztában van e azzal hogy miért állítottam meg ha nem akkor tudatosítanám ezzel. röviden ennyi.8. Mi maga a rendőrség? Rendvédelmi szerv figyel a polgárokra rendet tart a városban9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?a közvetlen az azt jelenti hogy a jelenleg a városban lévő magasabb rangú feletes az nem biztos hogy egy százados vagy egy ezredes.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Az együtt müködése alapján, hogy milyen priusszal.11. Meséljen magáról pár mondatban. Én Jhonny Ray vagyok. Szeretek új dolgokat kipróbálni, Szeretem az adrelalinos helyzeteket. Tisztességes segítőkész vagyok.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádiózok egy C0-t és kérek egy bevetési osztályt meg erősítést.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Először is hívok egy nyomozott hogy meg állapítsa hogy biztos azok azok majd ujj lenyomatott kérek tőle hogy az eszközökön rajta van e azt ujj lenyomata igy úgy is intézkedés alá vonom.