Jhon Black Shark Átjelentkezés KR-be.

BlackShark

Újonc
2025. 11. 22.
9
0
LS karakter
Jhon Devil
LV Karakter
Jhon Devil
DAWNCITY-2.png
<br>Jelentkezési formanyomtatvány
<br><br>OOC Információk<br>
1. Discord neved: Öcsi​
<br>
2. Hogyan szólíthatunk? Ferenc​
<br>
3. Hány éves vagy? 24​
<br>
4. Játtszott perceid száma? 8075​
<br>
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 1admin Jail-em volt de arról tájékoztattam Thomast. occ minősítés (idióta)​
<br>
7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok is először is aki olvassa a lapom és kellemes ünnepeket kívánok. Ferencnek hívnak 24éves vagyok pesten élek/dolgozom közteresként már közel 6 éve, szabadidőmben kondiba vagyok vagy a szerveren de többségben a szerveren szoktam lenni vagy a barátnőmmel tervezünk közös programokat.​
<br>
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság
-Segítőkész -Türelmetlen​
-Kitartó -Makacs​
-őszinte -Zákozott​
<br><br>Személyes információk<br>
Általános adatok
<br>
1. Teljes neve: Jhon Black Shark​
<br>
2. Születési helye, ideje: 1980 Los Santos​
<br>
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: 12osztály érettségi​
<br>
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? 2hónap múlva Hadnagyi Rendfokozatban​
<br>
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először is felszólítanám a megaphoneba hogy az előttem haladó gépjármű álljon félre majd állítsa le a gépjárművét.​
utána rádióznék hogy intézkedés alá vontam egy személyt az adott helyen, rendszámát elmondanám illetve a gépjármű típusát nem utolsó sorban hány személy tartózkodik a gépjárműben.​
Mikor ezekkel végeztem oda sétálnék a gépjármű tulajdonosához és bemutatkoznék neki hogy hívnak rendfokozatom elmondanám illetve a jelvényszámom.​
Megkérném a gépjármű tulajdonosát személyes okmányait adja át mivel közúti ellenőrzés miatt intézkedés alá vontuk.​
Mikor átadta a személyes okmányait utána elkérném a nevét hogy pontosan egyezik e az okmányokkal együtt, ha egyezik utána le rádióznám a gépjármű tulajdonos nevét kit is vontunk intézkedés alá illetve addig a kolléga letudja kérni a rendszerben. Ha mindent rendben találunk akkor megkérném mutassa meg a kötelező felszerelést amennyiben nincs meg tudomására adnám hogy ez Bírsággal jár. Illetve ha fokozott ellenőrzés van akkor jogunkban áll a csomagtartót átvizsgálni illetve a gépjármű tulajdonosát.​
Ha mindent rendben találunk vissza adom intézkedés végén a gépjármű tulajdonosának a személyes okmányait és tovább engedem.​
Intézkedés végén meg le Rádiózom hogy az egységünk újra szabad vagy akár az őrsre indul vissza kihallgatás céljából vagy előállítás céljából.​
<br>
8. Mi maga a rendőrség?
A Rendőrség Egy Állami Fegyveres Rendvédelmi szerv, amelynek fő feladata hogy fent tartsa a közrendet és a közbiztonságot, valamint megelőzze és felderítse a bűncselekményeket
<br>
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Milyen viselkedést mutat velem szemben az intézkedés alá vont személy.​
<br>
11. Meséljen magáról pár mondatban.
<br><br>
Jelenlegi munkahelye
<br>
1.Szervezet neve: Rendőrség​
<br>
2.Betöltött pozíció Törzsőrmester​
<br>
3.Munkaviszony kezdete: 2025.11.30 21:17
<br>
4.Áthelyezési kérelem benyújtásának indoklása: KR Vizsgát szeretném letenni hogy énis a kollégákkal illetve a társszervekkel akcióba tudjak lépni.​
<br>
5.Kérjük csatolja a szervezet vezérkarának belegyező nyilatkozatát az áthelyezéshez.:
<br><br>Szituációs kérdések<br>
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Sürgősségi Rádión jelzem a társ szerveknek hogy az üldözött gépjármű tüzet nyitott ránk és erősítésre lenne szükségünk. tájékoztatnám őket hány személy, tartózkodik a gépjárműben illetve merre üldözzük a gépjárművet.​
<br>
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Előállítjuk a gépjármű tulajdonosát illetve kihallgatást kezdeményezünk.​

Az áthelyezési kérelmet töltsd ki!