- 2025. 11. 22.
- 9
- 0
- LS karakter
- Jhon Devil
- LV Karakter
- Jhon Devil
1. Discord neved: Öcsi2. Hogyan szólíthatunk? Ferenc3. Hány éves vagy? 244. Játtszott perceid száma? 80756. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 1admin Jail-em volt de arról tájékoztattam Thomast. occ minősítés (idióta)7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok is először is aki olvassa a lapom és kellemes ünnepeket kívánok. Ferencnek hívnak 24éves vagyok pesten élek/dolgozom közteresként már közel 6 éve, szabadidőmben kondiba vagyok vagy a szerveren de többségben a szerveren szoktam lenni vagy a barátnőmmel tervezünk közös programokat.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság-Segítőkész -Türelmetlen
-Kitartó -Makacs
-őszinte -Zákozott
<br><br>Személyes információk<br>Általános adatok
<br>1. Teljes neve: Jhon Black Shark2. Születési helye, ideje: 1980 Los Santos3. Legmagasabb iskolai végzettsége: 12osztály érettségi5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? 2hónap múlva Hadnagyi Rendfokozatban7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először is felszólítanám a megaphoneba hogy az előttem haladó gépjármű álljon félre majd állítsa le a gépjárművét.utána rádióznék hogy intézkedés alá vontam egy személyt az adott helyen, rendszámát elmondanám illetve a gépjármű típusát nem utolsó sorban hány személy tartózkodik a gépjárműben.
Mikor ezekkel végeztem oda sétálnék a gépjármű tulajdonosához és bemutatkoznék neki hogy hívnak rendfokozatom elmondanám illetve a jelvényszámom.
Megkérném a gépjármű tulajdonosát személyes okmányait adja át mivel közúti ellenőrzés miatt intézkedés alá vontuk.
Mikor átadta a személyes okmányait utána elkérném a nevét hogy pontosan egyezik e az okmányokkal együtt, ha egyezik utána le rádióznám a gépjármű tulajdonos nevét kit is vontunk intézkedés alá illetve addig a kolléga letudja kérni a rendszerben. Ha mindent rendben találunk akkor megkérném mutassa meg a kötelező felszerelést amennyiben nincs meg tudomására adnám hogy ez Bírsággal jár. Illetve ha fokozott ellenőrzés van akkor jogunkban áll a csomagtartót átvizsgálni illetve a gépjármű tulajdonosát.
Ha mindent rendben találunk vissza adom intézkedés végén a gépjármű tulajdonosának a személyes okmányait és tovább engedem.
Intézkedés végén meg le Rádiózom hogy az egységünk újra szabad vagy akár az őrsre indul vissza kihallgatás céljából vagy előállítás céljából.
<br>8. Mi maga a rendőrség? A Rendőrség Egy Állami Fegyveres Rendvédelmi szerv, amelynek fő feladata hogy fent tartsa a közrendet és a közbiztonságot, valamint megelőzze és felderítse a bűncselekményeket
<br>10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Milyen viselkedést mutat velem szemben az intézkedés alá vont személy.11. Meséljen magáról pár mondatban.Jelenlegi munkahelye
<br>1.Szervezet neve: Rendőrség2.Betöltött pozíció Törzsőrmester3.Munkaviszony kezdete: 2025.11.30 21:174.Áthelyezési kérelem benyújtásának indoklása: KR Vizsgát szeretném letenni hogy énis a kollégákkal illetve a társszervekkel akcióba tudjak lépni.5.Kérjük csatolja a szervezet vezérkarának belegyező nyilatkozatát az áthelyezéshez.: 1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Sürgősségi Rádión jelzem a társ szerveknek hogy az üldözött gépjármű tüzet nyitott ránk és erősítésre lenne szükségünk. tájékoztatnám őket hány személy, tartózkodik a gépjárműben illetve merre üldözzük a gépjárművet.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Előállítjuk a gépjármű tulajdonosát illetve kihallgatást kezdeményezünk.