Jhon Bennet

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

valaki12333

Újonc
2025. 06. 22.
5
0
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved:sweaty_do.
2. Hogyan szólíthatunk? beni​
3. Hány éves vagy? 14​
4. Játtszott perceid száma? 12269​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? ezzen voltam törzsőrmester​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) nem tudom ide küldeni​
7. Mesélj magadról pár mondatban. oc 14 éves vagyok türelmes megértő és figyelmes.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság gyorsan tanulok,nyugodt vagyok,és megértő,nem szeretek sokat beszélni,nehezen barátkozom, nehezen bizok másokban​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Bennet Jhon​
2. Születési helye, ideje: miskolc​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: egyetem​
4. Büntetett előéletű?igen
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? törzsőrmester felet​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? oda mennék be mutatkoznák jelvényszámomm stb személyit kérnék és jogsit meg forgalmit ha az jó akkor a csomiba a eü és ha az is akkor mehet ha nincs led a kocsin!​
8. Mi maga a rendőrség? rendőrség az állam egyik legfontosabb közbiztonsági és bűnüldöző szerve, amelynek alapfeladata a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése, felderítése, valamint az állampolgárok életének, testi épségének és vagyonának védelme.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az a személy, aki a beosztott mindennapi szolgálati tevékenységét közvetlenül irányítja, ellenőrzi és értékeli — tehát akinek közvetlenül alá van rendelve.
A feljebbvaló ezzel szemben tágabb értelemben minden olyan vezető, aki a beosztott felett szolgálati viszonyban áll, tehát akár több hierarchiai szinttel is feljebb lehet, nem feltétlenül a közvetlen irányítója.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? van egy aplikáció a rendörségnek ahol meg tudja nézni a szabályszegés árát​
11. Meséljen magáról pár mondatban. jól lövök kocsit jól tudok vezetni és törzsőrmester voltam kb 2 hónapja​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak?
Amennyiben üldözés közben az üldözött járműből tüzet nyitnak rám vagy az egységeimre, elsődleges feladatom a saját és a civil lakosság biztonságának garantálása. Azonnal rádión jelzem a helyzet súlyosbodását és erősítést kérek. Megpróbálok biztonságos távolságot tartani, fedezéket keresni, illetve olyan útvonalat választani, ahol a civil veszélyeztetés minimális. A szabályzatnak megfelelően csak akkor viszonzom a tüzet, ha az a saját életem vagy mások közvetlen védelme érdekében elkerülhetetlen. Célom a helyzet kontrollálása, a támadó jármű megállítása és az elkövetők biztonságos elfogása
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? be kel egyenesen vinni és ki halgatni meg a laborba átt nézni a drogot

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Rengeteg helyesírási hiba, elsietett lap.))
Tisztelettel:
Thomas Cartel r. Vezérezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.