- 2025. 06. 22.
- 5
- 0
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved:sweaty_do.2. Hogyan szólíthatunk? beni3. Hány éves vagy? 144. Játtszott perceid száma? 122695. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? ezzen voltam törzsőrmester6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) nem tudom ide küldeni7. Mesélj magadról pár mondatban. oc 14 éves vagyok türelmes megértő és figyelmes.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság gyorsan tanulok,nyugodt vagyok,és megértő,nem szeretek sokat beszélni,nehezen barátkozom, nehezen bizok másokbanÁltalános adatok
1. Teljes neve: Bennet Jhon2. Születési helye, ideje: miskolc3. Legmagasabb iskolai végzettsége: egyetem4. Büntetett előéletű?igen5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? törzsőrmester felet6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? oda mennék be mutatkoznák jelvényszámomm stb személyit kérnék és jogsit meg forgalmit ha az jó akkor a csomiba a eü és ha az is akkor mehet ha nincs led a kocsin!8. Mi maga a rendőrség? rendőrség az állam egyik legfontosabb közbiztonsági és bűnüldöző szerve, amelynek alapfeladata a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése, felderítése, valamint az állampolgárok életének, testi épségének és vagyonának védelme.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az a személy, aki a beosztott mindennapi szolgálati tevékenységét közvetlenül irányítja, ellenőrzi és értékeli — tehát akinek közvetlenül alá van rendelve. A feljebbvaló ezzel szemben tágabb értelemben minden olyan vezető, aki a beosztott felett szolgálati viszonyban áll, tehát akár több hierarchiai szinttel is feljebb lehet, nem feltétlenül a közvetlen irányítója.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? van egy aplikáció a rendörségnek ahol meg tudja nézni a szabályszegés árát11. Meséljen magáról pár mondatban. jól lövök kocsit jól tudok vezetni és törzsőrmester voltam kb 2 hónapja1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Amennyiben üldözés közben az üldözött járműből tüzet nyitnak rám vagy az egységeimre, elsődleges feladatom a saját és a civil lakosság biztonságának garantálása. Azonnal rádión jelzem a helyzet súlyosbodását és erősítést kérek. Megpróbálok biztonságos távolságot tartani, fedezéket keresni, illetve olyan útvonalat választani, ahol a civil veszélyeztetés minimális. A szabályzatnak megfelelően csak akkor viszonzom a tüzet, ha az a saját életem vagy mások közvetlen védelme érdekében elkerülhetetlen. Célom a helyzet kontrollálása, a támadó jármű megállítása és az elkövetők biztonságos elfogása
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? be kel egyenesen vinni és ki halgatni meg a laborba átt nézni a drogot