Jesus Trujillo jelentkezése

• Thread starter Thread starter Muffi
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 105
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Muffi

Újonc
2025. 05. 24.
44
15
22
LS karakter
Alcide Scelsi
tek.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 22​
2. Mesélj magadról pár mondatban. 1 éves vagyok iskolába járok, már van egy szakmám (kereskedő), ezt követően gyakran fordítok sportra is elegendő figyelmet. Könnyű beilleszkedő típus vagyok, szerencsére maximalista vagyok. Viszont egy rossz tulajdonságom van hogy makacs vagyok ha körülöttem nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretném.​
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Legszámottevőbb tulajdonságom, hogy kíváncsi személyiség vagyok, szeretek új dolgokat megismerni ezek által nagyon gyors tanuló vagyok. Jellemző rám a hatékonyság, az összes kötelességem idő előtt szeretem és tudom teljesíteni. A csapattal való együttműködésben folytatott eredményes munkavégzés az egyik legfontosabb készségeim közé tartozik. A szerveren való előéletem kifogásolhatatlan, minden ember hibázik,de én egyszer se,viszont én mindig törekedek, hogy a legjobb énemet hozzam. A szerveret a szolgálat közben minden erőmmel szeretném védeni a város szívét.​
4. Mióta játszol a szerveren? 2024. 10. 27. 18:27 -ben regisztráltam először a szerverre​
4.1 Játszott perceid száma: 1 329 perc​
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3 óra​
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: A szerveren volt már lehetőségem rendvédelem frakcióban lenni, NNI-ben - viszont kiléptem hisz volt egy IC vizsga ami alapján számítógép elé kellett ülnöm és OOC egy google dokumentumot kellett ki tölteni, nekem elsőre nem sikerült úgy hogy körübelül 12 éve rp-zek text rp szervereken. Ezért kiégtem inkább leadtam a jelvény-t és a szolgálatot is. Másodikra biztos sikerült volna - viszont ha én ilyen hibát vétek nem bírom magamnak teljes mértékben megbocsájtani és valójában számomra az eredmény azt mutatta ki akkor hogy nem vagyok oda illő.. Visszatérve a kérdésre mindig is imádtam a rendvédelmet, kiszeretném magam próbálni magamat ebben is hogy valójában - megkorra RP-k vannak mint kiképzéseknek - rendesen akciókon. Mint ahogy a nevéből is eredő Terror elhárítás elleni küzdelem, tehát a terrorcselekmények,terrorküzdelmek,felderítése,elhárítása. Ebben a témakörben érintett személyek elfogása, kiemelném hogy különös veszélyforrás jelentő embert elfogni. Összeségében tömören röviden ezért is szeretnék csatlakozni hozzátok.​
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Mint azt felül is említettem NNi-ben voltam és egy vizsga nem sikerült p.őrmesterről továbbjutni Őrmester rangra, mivel nem sikerült úgy gondoltam önszántamból kilépek a frakcióból - hozzátenném volt lehetőségem megírni vasárnap a pótvizsgát, de nem éltem vele. Nagyjából összesen 4-6 napot tölthettem bent az NNI frakcióban. Jesus Trujillo névvel voltam bent, amikor elfogadták a jelentkezési lapomat NNI-be az 2025. 05. 24.-én volt.​
7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy fiatal férfi karaktert alakítanák aki, elkötelezett és gyorsan tanul, megfogadja a tanácsokat és a hasznos praktikákat annak érdekében, hogy minél kimagaslóbb legyen a munkája. Munkáját mindig a legjobb tudása szerint végzi legyen szó bármiről amit rábíznak és ezenbelül megfelelni a felettesének. Minden vágya, hogy fel tudja számolni a bűnözést az emberek és a köz biztonsága érdekében, ha erre utasítást kap és megkapja a hatalmat és az ehhez megfelelő eszközöket..​
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A Terror Elhárítási Központ teljesen eltér a rendvédelmi szervektől, hisz olyan dolgokra vannak feljogosulva mint például behatolás majd ezt elhárítani, majd őrizetbe venni az adott bűncselekményt elkövető személyt. Felderíti a terrorszervezeteket megelőzi, illetve elhárítja magánszemélyek, adatgyűjtés szempontjából is külön engedéllyel lehallgathatnak kommunikációs eszközöket, ezeket belevéve telefonok, laptopok stb-stb.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Jesus Trujillo​
2. Születés helye: Los Santos​
3. Születés ideje: 1997.04.28.​
4. Nem: Férfi​
5. Családi állapota: Nőtlen​
7. Foglalkozása: Horgász​
Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Angel Pine 24.​
11. Telefonszáma: +38-76-421-1453​
12. E-mail címe: [email protected]
Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Los Santos Általános iskola.​
- Los Santos Általános iskola. - Los Santos Gimnázium és Rendészeti Szakközépiskola.​
- ...​
- ...​
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.​
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[ X ] Igen.​
[ ] Nem.​
2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.​
[ X ] Nem.​
2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.​
[ X ] Nem.​
4. Volt már az állomány tagja?
[ X ] Igen.​
[ ] Nem.​
4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát: A nemzeti nyomozó irodánál voltam, azért szereltem le mivel Probaidős Őrmester-ént több hónapos tapasztalat után nem sikerült egy Őrmesteri papír vizsga - mindezért szereltem le, úgy éreztem nem tudom betölteni a szerepem.​
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[ ] Igen.​
[ X ] Nem.​
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.​
[ X ] Nem.​
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[ ] Igen.​
[ X ] Nem.​
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Angol,French,Spain,Hungary​
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ ] Igen.​
[ X ] Nem.​
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:​
Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.​
Kelt.: Los Santos, 2025.06.27.
Jesus Trujillo

Utoljára szerkesztve:
tek-hr.png

Tisztelt Jelentkező!
A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését
e l f o g a d t a.
Az elkövetkező 48 órában a HR Igazgatóság egy munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot. További részleteket fog adni Önnek személyes interjú időpontjával kapcsolatban, illetve a további teendőivel (Meghallgatás időpontját a Meghallgatás időpontok résznél látod, hozzászólásban jelezd melyik felel meg). Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Meghallgatás előtt tanulmányozza szervezetünk szabályzatát.
Sok sikert kívánunk!
((Személyes megjegyzés: Keress fel privátban fórumon!))

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.