Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: 6szabi1232. Hogyan szólíthatunk? Szabi3. Hány éves vagy? 144. Játtszott perceid száma? 16 5475. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen,itt dawnon is voltam régen.7. Mesélj magadról pár mondatban. Szabi vagyok 14 éves. Szeged környékén élek egy tanyán.Nyitás óta játszok Dawn-on. Ez idő alatt voltam Rendőrségbe is meg Tek-be is.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Türelmes,Céltudatos,Segítőkész Negatív: Néha makacs,lusta,irigy vagyok./INDENT]Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Jessica Miller2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2000.04.15.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Főtörzsörmester pozícióba.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félre állítom, le rádiózom a jármű adatait( szín,rendszám,tipus) ki szállok elkérem az iratait,le ellenőrzom az mdc-be. meg kérem hogy nyissa fel a csomagtartót kötelező felszerelést keresek, vissza adom az iratait és tovább engedem,le rádiózom hogy végeztem az igazoltatással.8. Mi maga a rendőrség? Az állam egyik szerve,amely feladta a közrend és közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése valamint a jogszabályok betartásának biztosítása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes 1 rangal van felettem a feljebb való az akár többel is.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Mennyire volt együtt működő11. Meséljen magáról pár mondatban. Jessica Miller vagyok. Rendvédelmi szakon tanultam. Kis korom óta rendőr szeretnék lenni.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Le rádiózom hogy C0 fedezéket keresek és meg várom hogy kiérkezzen az erősítés.
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Meg bilincselem,ismertetem a jogait,át kutatom,beviszem az örsre kihallgatom,Btk szerint börtönbe zárom.