Jerold - Sasa

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Dzserold

Újonc
2026. 03. 15.
11
3
LS karakter
Jerold Brown
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

[BJerold Brown[/B]
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Sasa
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan ban, mérlegelés nélkül
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Kép, csatolok majd mindent!
Megjegyzés:

Üdv mindenkinek!

2024.11hóba jöttem a szerverre!
Azóta itt vagyok hébe,hóba.
Az elmult másfél hónapban kaptam összesen 6db admin jailt!
Szerintem, nem vagyok egy elvetelmült vadállat.
Képet csatolok az UCPről és teljesen tisztán látható, egy két dolog!

6db admin jail.
Ebből 4 darab NonRP Miatt van, amik kisebb apróságok miatt volt.
Szerintem ha egy ilyen szankciót osztunk jó lett volna először beszélni ezekről a jailekről, és átnézni hogy idő arányosan mennyit jailt kaptam amióta itt vagyok.

Hiába még SAMPon kezdtem el játszani, sokat kihagytam az MTAból is.
GTA V szervereken játszottam mostanság, és egyébként teljesen más minden!(Nem a játékra gondolok)!
Elolvastam a DawnMTA Szabyályzatát, ennek ellenére is olykor olykor cselekszik az ember ahogy tud, ahogy megszokta.
Aztán rájön, hogy oops, itt ez talán nem igy van.
Nálam ez történt ebbe az elmult másfél hónapba.

A Jailjeimet szeretném egy minimálisat elmeezni.

Máricus 15 az első, ott eltelt 3nap a második között.
1hét után kaptam a harmadikat, majd eltelt 3hét mire a negyediket!
Az utolsó ketőtt meg egynapon kaptam, 2 napja.
Ezek számomra tanulópénzek voltak, nem gondolnám hogy ennyire nagyon sulyos lenne ezaz UCP!
Bár lehet, hogy igen itt MTAn ez az, sajnos már ezt se vágom! :D
5 éve nem játszottam szerintem MTAn, V3 volt amikor én még toltam! :D

Szerettem volna IC is jelezni neked kedves Sasa,hogy mérlegeled és ugy dönts!
Sajnálom, ha igy látod annak ellenére is hogy mérlegeltél.
Egyébként rémlik, hogy annó FLyon, adtak az UCPr szankciót de valamiért az rémlik hogy azért ahoz sokkal több kellett mint 6db jail..

A panaszkönyvet sem azért nyitom, mert rád panaszt szeretnék tenni. Én beszélni szeretnék erről, és elmondani a meglátásom!
Amit már meg is tettem, és köszönöm ha végig olvastad!

UCP:

Szervusz.

1 hónap alatt kaptad az összes jailt, visszatérő elem nálad a NonRP, ezért kaptad.
Részemről nagyon nincs mit róla beszélni, megjegyzésemet pedig a biráló admin majd láthatja.
Illetőleg a mai napon nem csak magadat, hanem az egész frakciót keverted az egész RP-vel bajba.

Persze, viszont ennek a normális menete megkézni a játékost hogy miért kaphatta. Véleményem szerint, ha kiosztasz egy ilyen szankciüt illik megkérdezni hogy mi történhetett, vagy egyből ugy könnyveltél el hogy "hm ez egy nonos állat"?

Mérlegelés? Több hónapig 0jailem volt, szerintem az azért számit.

• Haha
Reactions: locskai
Persze, viszont ennek a normális menete megkézni a játékost hogy miért kaphatta. Véleményem szerint, ha kiosztasz egy ilyen szankciüt illik megkérdezni hogy mi történhetett, vagy egyből ugy könnyveltél el hogy "hm ez egy nonos állat"?

Mérlegelés? Több hónapig 0jailem volt, szerintem az azért számit.

Nekem nem tisztem itélkezni senki felett, ha egy admin téged NonRP jailbe rakott, akkor az nem történt véletlenül.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Egyáltalán nem mondtam, hogy véletlenül történt! Sőt!
Hibáztam, minimálisakat.
Példa:

Valaki ütközött szerelő telepn én meg toltam egy "XD"t mert spanom volt.

Na most őszintén, ehez hasonlókér kaptam kb..
Nem brutál nonozásokért :D

A helyembe, hasonóképp nem éreznéd jogosnak.

Egyáltalán nem mondtam, hogy véletlenül történt! Sőt!
Hibáztam, minimálisakat.
Példa:

Valaki ütközött szerelő telepn én meg toltam egy "XD"t mert spanom volt.

Na most őszintén, ehez hasonlókér kaptam kb..
Nem brutál nonozásokért :D

A helyembe, hasonóképp nem éreznéd jogosnak.

Az a mérvadó, hogy miért kaptad. A történtek után csak az én jóindulatomnak köszönhető hogy csupán ennyi szankciót kaptál.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu és Miruus1
A miiért kaptomok kb ilyenek.
Látom értelmes ember vagy, megpróbálom kicsit megmutatni hogy látom én!

Súlyos UCPnek van itélve az UCPm.
Abban egyet értek, hogy rövid idő alatt sokat kaptam. A súlyos részében kevésbé.

GTA V ben, egy másik nem is tudom minek hivjam, talán "szinten" kezelik ezt.

Ugye ott alapból közmunkát kapsz, ezt biztosan tudod te is!
Na, ott általában egy ilyen NonRP,vagy PG 3,4 órás közmunka egy hasonló kaliberü szerveren, ott ugye alapból nem afkolsz hanem le kell dolgoznod!

Ahonnan én jövök, ott 400 volt az indulo!

A szerveren 350 450 játékos volt áltagosan, én is a staff team része volt, elég sokáig.

A közösség bomlasztó játékosokat egyből kiszürtök, és az nem a közmunkáik száma alapján történt.
Láttuk, hogy hogy állnak egy szituhoz, milyen stilusban játszanak mit képviselnek. Ezt mind az adminügyeiből láttuk.

A közmunkákat azon nem tartottuk számon, mert nem egy alap hiba miatt lesz valaki rossz játékos.

Az én esetemben is van 2 két PG

Az egyiknél véletlenül óvatlanul PGztem, nem láttam magam mögé hogy hátulról fogták rám.
Volt povom is.

A másiknál is hasonló kis apróság,

És nem egy

"fogtuk rá, hárman a fegyvert alrébb futott és kidarált minket" kategória vagyok.

Külömség van a két példa között, mégpedig aki tényleg nem akar normálisan játszani és szándékosan szegi ezeket, illetve aki óvatlanul vagy tudatlanul hibázik.
Az első az a forma, ami a közösség bomlasztást üti, és véleményem szerint az a fajta az amit szankcionálni kell ilyenekér, nem azt akik valóban csak hibáznak.

Köszönöm, részemről ennyi.

Elnézést a késői bírálatért.
A rendelkezésre álló bizonyítékokat átolvastam, illetve egyeztettem Sasával az üggyel kapcsolatban.

Valóban egyébként, erre egyelőre én sem tudnám azt mondani, hogy súlyos UCP-re kitiltást kellett volna osztani. Viszont ettől függetlenül, kérlek figyelj arra oda, hogy hogyan cselekedsz a szerveren, mert nem állsz égyébként tőle messze.

Ettől függetlenül, sajnos ebben az ominózus ügyben számtalan hibát vétettél.

Alapvetőleg, nem értem azt hogy egy ilyenre miért kellett túszt ejteni. Remélem tisztában vagy azzal, hogy mennyire szürreális az NNI "főnökért" túszt ejteni, egy elméletileg néger bandának.

[2026-04-17 17:58:32] [Output] : [R1] Jerold Brown: NNIra ki találtam valamit,véghez kell vinni!
[2026-04-17 17:58:35] [Output] : [R1] Jerold Brown: Egy brutális akcio!
[2026-04-17 18:25:18] [Output] : Jerold Brown mondja (járműben): Yoo!
[2026-04-17 18:25:26] [Output] : Jerold Brown mondja (járműben): Mondom a tervet.
[2026-04-17 18:25:35] [Output] : Jerold Brown mondja (járműben): Kell 3tusz.
[2026-04-17 18:25:40] [Output] : Jerold Brown mondja (járműben): Jefferson.
[2026-04-17 18:25:51] [Output] : Jerold Brown mondja (járműben): NNi főnököt be kérjük 2 tuszért.
[2026-04-17 18:25:58] [Output] : Jerold Brown mondja (járműben): 1tuszért pedig szabadutat és üldözés.
[2026-04-17 18:26:06] [Output] : Jerold Brown mondja (járműben): Feel me?!

Ezután meg lett ölve a túsz és a túsztárgyaló is, az utóbbi teljesen indoktalanul.

Hab a tortán, hogy mielőtt bementél volna Jeffersonba végre hajtani ezt a mester művet, eltoltál egy heal kártyát, ami megint csak szerverszabályzatba ütközik.

Összeségében: megértem azt, hogy nagy volt a kihagyás, illetve hogy eddig egy teljesen más platformon voltál "staff"(?), viszont ha ide feljössz, akkor sajnos vagy nem, köteles vagy az itteni szabályokat betartani ugyan is ha nem, akkor meg lesz annak a következménye, ellenérvnek pedig nem lesz elég az, hogy te hosszabb idő után most kezdtél el megint MTA szerveren játszani. Ajánlom azt, hogy olvasd át a szabályzatot, ha valamit nem értesz, akkor nyugodtan keress admint vagy akár minket főadminokat, hogy a ködös dolgokat tisztázni tudjunk a fejedbe.

Sasa megkérlek, hogy a kitiltás indoka, legyen súlyos NonRP, kártya használata RP közben, elő RP hiányra módosítva, illetve az időtartam legyen csökkentve kettő hétre. A szankció mértéke kizárólag azért ekkora, mivel visszatérő elem nálad a NonRP, amit tizenhetedikén megint súlyosan elkövettél.

A panaszod egy nagyon kis részben jogos, amiért már beszélgettem Manager jelenlétében az adminisztrátorral, így @Sasa megkérlek, hogy a jövőben a megbeszéltek szerint járj el.

További szép napot!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.