Jelentkezési lap

• Thread starter Thread starter tifpix
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 294

tifpix

Újonc
SzerverAdmin
LS
2025. 05. 13.
40
78
21
LS karakter
Nancy Quintero
LV Karakter
Emily Fletcher
Neved / Életkorod / Account ID-d:
Tifaninak hivnak, 21 éves vagyok account ID-m 399.

UCP előélet:

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Naponta legalább 4-5 órát tudnék aktívan eltölteni a szerveren. Hétvégén persze több időt tudnék forditani a szerverre.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Azért lennék jó admin, mert tudok felelősségteljesen dönteni, nem az érzelmeim alapján, hanem a szabályok szerint. Jól tudom kezelni a konfliktusokat illetve jó csapatjátéskos vagyok. Emellett elég aktív vagyok, szóval gyorsan tudok reagálni a problémákra. Szabályzat teljeskörű ismerete is meg van.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
2 éve roleplayezek, 2024. óta vagyok beregisztrálva a szerverre, de 2025. Június óta vagyok aktiv.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Nem voltam.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Tifani vagyok, 21 éves. A vendéglátással foglalkozok, ezáltal szeretek emberek közt mozogni illetve barátságos vagyok. Szabadidőmbe barátaimmal vagyok, vagy éppen velük játszok. Szeretem az autókat, bár cseppet sem értek hozzájuk, még. Általában nyugodt és közvetlen vagyok. Ha valami megfog és jobban elkezd érdekelni akkor több energiát rakok bele. Szeretek olvasni és zenét hallgatni ez ilyen kis én időt ad nekem. Van kettő cicám ők a kis mindeneim. Közeljövőben szeretnék autószerelőnek és autófényezőnek tanulni, mellette nyitni is egy szervizt bár ez eltér a jelenlegi foglalkozásomtól.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Azt gondolom egy admin feladata az hogy fenntartsa a rendet és a játék hitelességét. Figyeljen arra, hogy mindenki betartsa a szabályokat és a szerepjáték valósághű maradjon. Segíti a játékosokat, kezeli a konfliktusokat, és ügyel arra, hogy a szerveren jó hangulat legyen. Röviden: ő az, aki biztosítja, hogy a RP élmény mindenki számára élvezhető és kiegyensúlyozott maradjon.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Szerintem a szerelő "telepek" és a pláza lenne. Szerelőnél nagyon sok ember szokott lenni ebből adódóan sok RP-t kilehet hozni, vagy éppen barátkozni is lehet. Pláza az a hely ahol minden egy az egyben van, bármit amire szüksége van megtalálja az ember.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Beni, Gato és rey
Szia, mai nap vagy holnapi délelőttjének folyamán keress fel egy meghallgatásra.