Jelentkezési lap: Charli Marcello

• Thread starter Thread starter Ervin1
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 91
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ervin1

Újonc
2025. 05. 10.
2
0

JELENTKEZÉS BŰNÜGYI NYOMOZÓ MUNKAKÖRBE

OOC | Játékon kívüli adatok összeszedése

Hogy szólíthatunk?
[ Ervin ]
A lap megírásakor hányadik életéved töltöd?
[ 17 ]
Mutatkozz be, mesélj magadról.
[ Ervin vagyok, 17 éves. Körülbelül 4 éve RP-zem, még sulizok, de viszonylag sok időt tudok tölteni a szerveren. Tisztelet tudo, értelmes embernek tartom magam. ]
Mikor kezdtél el játszani a szerveren?
[ Körülbelül 1-2 hete kezdtem el játszani a szerveren. ]
Hányszor voltál szankcionálva a szerveren? [Csatolj egy képet UCP-ről imgur vagy postimg segítségével!]
[ https://forum.dawn-game.com/index.php?forums/terrorelharitasi-kozpont.38/ ]
Hány játszott perccel rendelkezel a szerveren? [Csatolj egy képet UCP-ről imgur vagy postimg segítségével!]
[ ]
Mik voltak az előző neveid? [Csatolj egy képet UCP-ről imgur vagy postimg segítségével!]
[ ]
Ez hányadik jelentkezési lapod?
[ Első ]
Mennyi időt tudnál a szerverre és a frakcióra fordítani?
[ Kb. 4-5 órát naponta.

A ChatGPT megkérdezése
]

OOC | Játékon belüli adatok összeszedése

Melyik frakciókban jártál eddig? Részletezd, hogy miért léptél vagy rúgtak ki!
[ Még nem voltam ezen a szerveren frakció tagja, viszont seemta-n több illegális frakcióban is voltam, illetve voltam rendőrségen őrmesteri fokozatban. ]
Mi fogott meg az NNI-ben, miért pont mi hozzánk szeretnél bekerülni? ((OOC))
[ Az NNI-ben az tetszik, hogy igazán lehet fejlődni. Szeretnék egy olyan csapat tagja lenni, ahol tényleg segíteni tudok és komoly feladatokat oldhatok meg. ]
Milyen szerveren elért eredményeket tudsz felmutatni?
[ SeeMta-n több illegális frakcióban is nagyobb rangú Pozícióban voltam, rendőrségen őrmesteri fokozatban szolgáltam, és kisebb szervereken még illegális F3-as leader is voltam. ]
Ha van, mellékeld a karaktertörténeted, vagy három olyan élményképet, amelyre büszke vagy.
[ Jelenleg nincs karaktertörténetem, viszont szeretnék egyet, ahol az NNI-s pályafutásom lesz a főpont. Élményképekkel sajnos nem tudok szolgálni, nem vagyok elég ideje a szerveren. ]

IC | Játékon belüli adatok összeszedése

Teljes neve?
[ Charli Marcello ]
Születési hely, idő?
[ Los Santos 2002.06.18. ]
Lakcíme, állandó tartózkodási helye, telefonszáma?
[ Jelenleg nincs. +38-76-715-1010. ]
A múltban volt már rendvédelmi szervezetnél hivatásos jogviszonya? Ha igen, hol és milyen okból szűnt meg?
[ nem, még nem voltam. ]
Miért pont a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársa szeretne lenni?
[ A NNI-nél szeretnék dolgozni, mert érdekel a nyomozói munka mindig is érdekelt, és szeretném, ha segíthetnék. Egy komoly csapatban szeretnék dolgozni, ahol kihívásokkal találkozhatok. ]
Ön szerint maga mivel másabb, mint a többi jelentkező?
[ mindig igyekszem a legjobbat nyújtani, és gyorsan alkalmazkodom a helyzetekhez. Jól tudok csapatban dolgozni, de ha kell, önállóan is megoldom a feladatokat. Ezen kívül mindig tiszteletteljes és segítőkész vagyok, ami fontos a közösségben. ]
Ön szerint mi egy nyomozó feladata?
[ Hogy kiderítse a bűncselekmények körülményeit, összegyűjtse a bizonyítékokat és információkat, és segítse a gyanúsítottak felelősségre vonását. Ők az, akik nyomoznak, kérdéseket tesznek fel, és segítenek a bűncselekmények felderítésében. ]
Soroljon fel két személyi szabadságot korlátozó rendőri intézkedést!
[ Őrizetbe vétel, Előállítás. ]
Hogyan vezetne le egy kihallgatást?
[ Őrizetbe vétel, Előállítás.
Először is tájékoztatnám a személyt a jogairól, hogy tisztában legyen velük. Ezután bemutatkoznék és elmondanám, miért vagyok ott. Kérem az iratait, majd következnének a kérdések ]

Kijelentem, és beleegyezek abba, hogy minden amit a jelentkezési lapba válaszként megfogalmaztam, az valós, hiteles és igaz információ, valamint a válaszok megadásához nem vettem igénybe külső segítséget.
~ Charli Marcello

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.