- 2026. 04. 18.
- 1
- 0
View attachment 3107
Név (In-game):
► Ivan Kuznyecov ◄
Életkor:
► 26 éves ◄
Nemzetiség:
► orosz ◄
Jelenlegi Foglalkozás:
► fényezés◄
Meséljen magaról(Az ic karakteredről. 10 mondat):
► Ivan Kunyecov egy 26 éves fiatal ember, aki szorgalmas és kitartó személyiségéről ismert. Egy kisebb városban él, ahol mindenki ismeri precíz és megbízható munkáját. Fényezőként dolgozik, főként autók felületének javításával és szépítésével foglalkozik. Munkájában nagy figyelmet fordít a részletekre, és mindig a tökéletes végeredményre törekszik. Ivan számára fontos, hogy az ügyfelei elégedetten távozzanak, ezért gyakran túlórázik is. Van egy testvére, Joseph Kuznyecov, akivel szoros kapcsolatot ápol. Gyerekkoruk óta támogatják egymást minden helyzetben. Szabadidejében Ivan szeret barkácsolni és új technikákat kipróbálni a szakmájában. Barátai szerint nyugodt, de határozott ember, aki mindig számítható. Célja, hogy egyszer saját műhelyt nyisson, ahol még magasabb szinten dolgozhat.
◄
OOC(Out Of Character):
Név (valós/becenév):
► Máté ◄
Életkorod:
► 16 éves ◄
Játékban eltöltött óráid (összesen / szerveren):
► 36 óra ◄
RP tapasztalatod (mióta RP-zel?):
► 2éve ◄
Korábbi frakcióid:
► nem voltam még frakcióba ◄
Mit vársz a frakciótól?:
► aktívítást és csapatmunkát ◄
Mit tudsz te adni a frakciónak?:
► Aktív vagyok és csapatban dolgozó ◄
Discord elérhetőséged:
► mate2055 ◄
Név (In-game):
► Ivan Kuznyecov ◄
Életkor:
► 26 éves ◄
Nemzetiség:
► orosz ◄
Jelenlegi Foglalkozás:
► fényezés◄
Meséljen magaról(Az ic karakteredről. 10 mondat):
► Ivan Kunyecov egy 26 éves fiatal ember, aki szorgalmas és kitartó személyiségéről ismert. Egy kisebb városban él, ahol mindenki ismeri precíz és megbízható munkáját. Fényezőként dolgozik, főként autók felületének javításával és szépítésével foglalkozik. Munkájában nagy figyelmet fordít a részletekre, és mindig a tökéletes végeredményre törekszik. Ivan számára fontos, hogy az ügyfelei elégedetten távozzanak, ezért gyakran túlórázik is. Van egy testvére, Joseph Kuznyecov, akivel szoros kapcsolatot ápol. Gyerekkoruk óta támogatják egymást minden helyzetben. Szabadidejében Ivan szeret barkácsolni és új technikákat kipróbálni a szakmájában. Barátai szerint nyugodt, de határozott ember, aki mindig számítható. Célja, hogy egyszer saját műhelyt nyisson, ahol még magasabb szinten dolgozhat.
◄
OOC(Out Of Character):
Név (valós/becenév):
► Máté ◄
Életkorod:
► 16 éves ◄
Játékban eltöltött óráid (összesen / szerveren):
► 36 óra ◄
RP tapasztalatod (mióta RP-zel?):
► 2éve ◄
Korábbi frakcióid:
► nem voltam még frakcióba ◄