Jelentkezés

• Thread starter Thread starter xir1ux
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 83
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

xir1ux

Újonc
2026. 02. 26.
12
7
LS karakter
Jon Smith
LV Karakter
Raymond
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - ÁTJELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Darida Raymond Hajninak stolithatok
Hány éves vagy?
14
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
A szerveren kb 3 hónapja jatszom ez alatt az idő alatt sok tapasztalatot tudtam szerezni és a lvl 22 es szintet elérni

Hány játszott perccel rendelkezel?
23.631 percel rendelkezem
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
a napi három óra átlagosan megszokot lenni de vannak kiveteles napok amikor nem
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Sok mindent magamról nem tudok elmondani szeretek játszani különböző játékokal.Mostanság legfőbbként az mtaval.Szeretek sportolni habár már sajnos nem tudok számos sárülések miat.Néha idegesitő vagyok de haát ez természetes mert méng gyerek vagyok.elégé sok rp tapasztalatal rendelkezem mér legfőbbként ilegal részen.Ez lennek én
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Azért szeretnék hozzátok csatlakozni hogy ki próbáljam a játék legal oldalat Korom elenére is remélem fogtok adni egy esélyt mert éar egy kis ideje gondolkodom hogy be jöjjek de most érzem azt hogy ide szeretnék tartozni
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Az ez ellőti frakciom egy ilegál fraki volt a CC itt is jó rp tapasztalatokat tudtam ki tapasztalni.nagyjábol 3 hetet töltőtem el ott.azért léptem ki mert sajnos inakot irtam valamikor és cuponkor fel léptem ézert dobtak ki
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
igen volt de nem a legsulyos 8 volt.https://imgur.com/a/iWgZJb4
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
nem voltam ki tiltva sohasem méng Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
igen volt
fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

Teljes név: Matteo Moretti
Születési hely, idő: Olaszorszag Milano .1998 marcius 6
Anyja neve: Alessia Moretti
Bejelentett lakcím: ---
Állampolgársága: Olasz/Magyar
Személyigazolvány száma: 215510YD
Neme: Ferfi
Családi állapota: Stabil
Testmagassága: 182
Testsúlya: 72
Telefonszáma: +38-76-330-7029
fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.

fejl-c2.png

Középfokú iskolai végzettség megszerzésének helye, ideje: Los Santos 2014.04.13

Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Oakridge Comunnity High School
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): ---
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: North Bay Maritiem Defense University
Nyelvismeret (ha van): Olasz/Magyar
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Felszolgalo
Korábbi munkahelye: Komuves
Munkaviszony fennállásának ideje: 2025.04.13 - 2025.07.08
Távozásának oka: A helyseg csodbe ment
fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.

fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem
Részesült már írásbeli megróvásban? Ha igen részletezze! Nem
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen Rendelkezem
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: Nem rendelkezem massal
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
nem
fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: ÉÉÉÉ.HH.NN.
Aláírás:
Aláírás helye
Kedvelés

Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

Dawn City Honvédség

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELUTASÍTVA!

Tisztelt Matteo Moretti!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte sajnálatunkat fejezzük ki, kérvénye elutasításra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve várjuk.
((Megjegyzés: ))

Tisztelettel,

Xander Waylon r. Altábornagy
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.