- 2025. 06. 02.
- 14
- 16
- LS karakter
- Alejandro Paz
DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Sziasztok Olivérnek.
Hány éves vagy?
Most leszek 19 éves.
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2024. 08. 12. 13:44 óta
Hány játszott perccel rendelkezel?
27 087 perc
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
3-4 órát szerintem simán.
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Sziasztok, Olivér vagyok és jelenleg a 18. életévemet töltöm. Nagyjából 13 évesen kezdtem el ismerkedni az MTA világával, sok roleplay szerveren megfordultam már. Szeretek új dolgokat tanulni és tapasztalatot szerezni még egy említésre való dolog hogy rendkívűl energikus vagyok. Jelenleg munkát keresek és asztalosként szeretnék elhelyezkedni mivel az is a végzetségem. Nyáron sajnos eltörtem a lábam így nem tudtam folytatni azokat a sportokat amiket csináltam. Akit érdekel annak itt van pár dolog amit csináltam előtte, kondiztam rengeteget és nagyjából 1 hónapig tudtam thai boxolni a törés előtt. Szeretek kint lenni és hasznosan tölteni az időmet, a baráti társoságom hasonló hozzám és minden hónapban más az elfoglaltságunk, utoljára a bowling volt, és kitudja mi lesz jövöhéten, igazából nagyon sok spontán ötletünk van mindig. Nem az erősségem ez a bemutatkozás azon kívűl hogy-hogy hívnak és hány éves vagyok és mi a kedvenc szine, előre is elnézést kérek ezért. De szóban bármilyen kérdésre szivesen válaszolok amire kiváncsiak vagy/vagytok.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Igázból kiváncsi vagyok hogy itt is megtudnám-e állni a helyem. Amint írtam szeretek új dolgokat tanulni és fejleszteni magam. Szerintem ez egy remek lehetőség lenne.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
TEK-es voltam hadnagy hr poziba.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
TEKbe voltam meg illegálban. TEKet azért hagytam ott mert leader váltás volt.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
fenti képen látható az is hogy 1x 1 hónapra.
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.
Teljes név: Alejandro Paz ( változni fog szerintem azt akkor majd editetelm)
Születési hely, idő: 2000.02.06
Anyja neve: Mira Paz
Bejelentett lakcím: Willowfield 4.B
Állampolgársága: Latin Amerikai
Személyigazolvány száma: 534481VL
Neme: Férfi
Családi állapota: Egyedül álló
Testmagassága: 194 cm
Testsúlya: 86 kg
Telefonszáma: +38-76-025-7382 Válasz
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: 2015.06.02
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Los Santos rendészeti szak
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): N/A
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: N/A
Nyelvismeret (ha van): Angol
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Rendészeti és asztalos szak.
Korábbi munkahelyek: TEK
Munkaviszony fennállásának ideje: 2025.04.05 - 2025.12.30
Távozásának oka: Rendszer váltás.
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem volt.
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Természetesen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: Helikopterre és hajóra is egyaránt van.
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Igen.
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Nem
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2026.01.31.
Aláírás: Alejandro Paz
Aláírás: Alejandro Paz
.png)