OOC Információk
Személyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: lashoy2. Hogyan szólíthatunk? Dominik3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 22745. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen7. Mesélj magadról pár mondatban. Dominiknak hívnak.18éves vagyok Jász-Nagykun-Szolnok megyében élek,Aktívan sportolók,illetve szabadidőmben általában horgászom.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Lusta,Robbanékony,önfejű,kedves,segitőkész,csapatjátékosÁltalános adatok
1. Teljes neve: Leroy Salvatore2. Születési helye, ideje: 1999.09.13 Los Santos3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Nyilván nagyobb rendfokozatba szeretnék kerülni de legelsőnek szeretnék megismerni mindenkit illetve kiismerni mindent.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félreállitom ellenőrzőm hogy biztonságban,kilehet-e szállni a gépjárműből,bemutatkozom elkérem a személyes okmányait illetve meg mondom a pontos indok-ot amiért megálitottam,ha tiszta minden illetve rendben van minden kötelező felszerelés stb,akkor tovább engedem!8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség olyan állami szervezet, amelynek feladata a jog és közrend védelme, a bűncselekmények megelőzése, felderítése és kivizsgálása, valamint a közbiztonság fenntartása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettesAki közvetlenül irányít és utasít
FeljebbvalóBárki, aki rangban/beosztásban feletted áll
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Közüti birságnál fix adott összegek vannak szóval a rendőr nem mérlegelhet szabadon,nem növelheti az összeget azért, mert az illetőnek priusza van.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Leroy Salvatore vagyok, Los Santosban tanultam a rendőrségi főiskolán. Már fiatal korom óta a rendvédelem érdekelt, amihez nagyban hozzájárult az is, hogy édesapám szintén rendőr volt. Az ő példája és tapasztalatai motiváltak arra, hogy ezt a hivatást válasszam, és a közbiztonság szolgálatába álljak.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Lerádiózóm hogy tüzet nyitottak elsőnek is megprobálom a saját testi épségemet védeni és a kollegáim testi épségét védeni,majd aztán megprobálok, kerékre tűzet nyitni, és megprobálom/probáljuk miútán a kerek-ek kilettek lőve elkapni őket.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Megkérdezem hogy honann van az alapanyagok,majd ha erre sem mond semmit akkor nyilván kiveszem és lefoglalom őket,majd mondom neki hogy ilyenkor bejelentést-t kell tenni,majd leadni ezeket a dolgokat nálluk,aztán egy helyszini birsággal elengedném.