jelentkezés

Frankster

Újonc
2025. 11. 29.
4
0
LS karakter
Frankie Fourth
DAWNCITY-2.png
<br>Jelentkezési formanyomtatvány
<br><br>OOC Információk<br>
1. Discord neved: isabecx8​
<br>
2. Hogyan szólíthatunk? Feri​
<br>
3. Hány éves vagy? 18​
<br>
4. Játtszott perceid száma? 9481​
<br>
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem​
<br>
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
ucp.PNG
<br>
7. Mesélj magadról pár mondatban. Szeretem uj kihivások elé állitani magam, fegyelmezett vagyok, komolyan tudom venni a hivatásomat.​
<br>
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv: Fegyelmezettség, Udvariasság, Elhivatottság. Negativ: Enyhe türelmetlenség, szigorúság, gyakran őszinteség​
<br><br>Személyes információk<br>
Általános adatok
<br>
1. Teljes neve: Frankie Fourth​
<br>
2. Születési helye, ideje: 2000.01.08​
<br>
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola​
<br>
4. Büntetett előéletű? Igen​
<br>
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy hozzám közelálló pozicióban, szolgálatomat végezve
<br>
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
<br>
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? 1. felszólítás és félreállítás 2. rádiózás, kiszállás, bemutatkozás 3. iratok elkérése 4. MDC-be lekérdezem az adatokat 5. csomagtartó átnézése, és kötelező felszerelés utáni kutatás 5. iratok visszaadása 6. rádiózás, visszaülés az autóba​
<br>
8. Mi maga a rendőrség? Egy hivatalos állami szervezet, amelynek dolga a törvények betartása, közrend és közbiztonság betartása, valamint a bűncselekmények elhárítása, és felderítése.​
<br>
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
<br>
A közvetlen felettes az az, aki adja a bizonyos feladatokat, a feljebb való pedig az az, aki felülírja a közvetlen felettest, vagyis nagyobb rangú, tehát ha mindketten adnának feladatot, akkor a feljebb való feladatát kellene megcsinálni.​
<br>
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Jobban odafigyelek az illetőre , persze ugyanúgy fogom kezelni mint a többit. A csekket ha nem hátráltatja az igazoltatást akkor ugyanúgy fogom adni, mint egy normális priusszal rendelkező embernek, de ha viszont hátráltatja akkor lehet hogy kicsit nagyobb büntetést fog kapni.​
<br>
11. Meséljen magáról pár mondatban. A nevem Frankie Fourth, Frankie-nek becéznek. 2000-ben születtem a Montgomery Kórházban. Egy rendőrrel folytatott párbeszéd után kezdett érdekelni a rendőrség, ugyanis kedvet kaptam tőle. A hobbim a horgászat, Remélem kapok egy esélyt arra hogy csatlakozhassak a Dawn City Rendőrséghez.​
<br><br>Szituációs kérdések<br>
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Távolságot tartok, és megkérem a felettesem hogy tűzparancsot adjon ki az adott személyre. Utána ahogy adódik rá az alkalom lakott területen kívül az autójának a kerekét kilövi az a társam aki ott ül mellettem, hogy ne tudjon tovább haladni az üldözött jármű.​
<br>
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Megkérem hogy kiszálljon a személy, rávágok egy bilincset, majd átkutatom a ruházatát. Ha esetleg nem tudja hogy az ott volt, akkor azt elveszem, és ha együttműködő volt akkor elnézem neki, és tovább engedem.​