1. Discord neved: isabecx82. Hogyan szólíthatunk? Feri3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 94815. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 7. Mesélj magadról pár mondatban. Szeretem uj kihivások elé állitani magam, fegyelmezett vagyok, komolyan tudom venni a hivatásomat.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv: Fegyelmezettség, Udvariasság, Elhivatottság. Negativ: Enyhe türelmetlenség, szigorúság, gyakran őszinteségÁltalános adatok
<br>1. Teljes neve: Frankie Fourth2. Születési helye, ideje: 2000.01.083. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola4. Büntetett előéletű? Igen5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy hozzám közelálló pozicióban, szolgálatomat végezve6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? 1. felszólítás és félreállítás 2. rádiózás, kiszállás, bemutatkozás 3. iratok elkérése 4. MDC-be lekérdezem az adatokat 5. csomagtartó átnézése, és kötelező felszerelés utáni kutatás 5. iratok visszaadása 6. rádiózás, visszaülés az autóba8. Mi maga a rendőrség? Egy hivatalos állami szervezet, amelynek dolga a törvények betartása, közrend és közbiztonság betartása, valamint a bűncselekmények elhárítása, és felderítése.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az az, aki adja a bizonyos feladatokat, a feljebb való pedig az az, aki felülírja a közvetlen felettest, vagyis nagyobb rangú, tehát ha mindketten adnának feladatot, akkor a feljebb való feladatát kellene megcsinálni.
<br>10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Jobban odafigyelek az illetőre , persze ugyanúgy fogom kezelni mint a többit. A csekket ha nem hátráltatja az igazoltatást akkor ugyanúgy fogom adni, mint egy normális priusszal rendelkező embernek, de ha viszont hátráltatja akkor lehet hogy kicsit nagyobb büntetést fog kapni.11. Meséljen magáról pár mondatban. A nevem Frankie Fourth, Frankie-nek becéznek. 2000-ben születtem a Montgomery Kórházban. Egy rendőrrel folytatott párbeszéd után kezdett érdekelni a rendőrség, ugyanis kedvet kaptam tőle. A hobbim a horgászat, Remélem kapok egy esélyt arra hogy csatlakozhassak a Dawn City Rendőrséghez.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Távolságot tartok, és megkérem a felettesem hogy tűzparancsot adjon ki az adott személyre. Utána ahogy adódik rá az alkalom lakott területen kívül az autójának a kerekét kilövi az a társam aki ott ül mellettem, hogy ne tudjon tovább haladni az üldözött jármű.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Megkérem hogy kiszálljon a személy, rávágok egy bilincset, majd átkutatom a ruházatát. Ha esetleg nem tudja hogy az ott volt, akkor azt elveszem, és ha együttműködő volt akkor elnézem neki, és tovább engedem.