jelentkezés adminnak

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

DeltaTM

Újonc
SzerverAdmin
LS
2026. 01. 13.
29
16
LS karakter
Anthony Di Luca
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Account ID, név.

Noah Weston, 2842

UCP előélet:

Adminisztrátor múlt:

Hungary Life-on töltöttem be adminisztrátori feladatkört, Delta néven voltam adminisztrátor.

Magamról pár mondat:

Sziasztok! Becenevem a Delta, amin kb minden barátom így hív. Jelenleg 20 éves vagyok 4 hónap múlva leszek 21. A hobbim a foci amit lassan 16 éve versenyszerűen űzök különböző osztályokban. A szabadidőmet általában a gép előtt töltöm, akkor is legfőképp RP-zek. Kb 5 éve teljeskörűen RP-zek, ha lehet így mondani. Rengeteg RP szervert fordultam már meg, kisebb-nagyobb szervereken. Jelenleg itthonról dolgozom, így rengeteg szabadidőm van, amit a szerverre tudok fordítani. Számos barátommal sokunk kb minden hétvégén találkozni, ott rengeteget szoktunk beszélgetni különböző dolgokról. Szeretek játszani, szeretek sportolni, és eléggé foglalkoztat is.

Aktivitás:

Általánosan a szerveren 5-6 órát is el tudok tölteni, ebből kb adminra 3-4 órát tudnék szánni.

Miért is szeretnék admin lenni?

Azért szeretnék admin lenni, mivel szeretek az embereknek segíteni, és szerintem van olyan tudásom ami szerint tudnék a játékosokon is segíteni, ha bármilyen kérdésük adódna, avagy segítséget lenne szükségük. Rengeteg időt töltök el a szerveren, ezért szerintem sok időm lenne, hogy arra fordítsak figyelmet miben tudnék segíteni a játékosoknak.

Mi is az admin feladata?

Szerintem egy admin feladata az lenne hogy a jplayerek rendelkezésére álljanak, amennyiben kérdésük lenne avagy segítségre szorulnának.

Miért lennék jó admin?

Szerintem azért lennék jó az adminisztrátori pozíció betöltésére, mivel elég aktívnak gondolom magam, illetve akár az esti/hajnali órákban is rendelkezésre tudok állni. Megbízhatónak, és magabiztosnak találom magam. Amilyen feladatot rámbíznak, azt a legjobb tudásom szerint elvégzem becsülettel, nem hagyok fél munkát. Ha valakinek kérdése lenne, nem az lenne az első dolgom hogy okoskodjak hanem hogy segítsek.

Fontos hely bemutatása:

Pl: Városháza:

A városháza az egyik legalapabb hely a szerveren, itt tudod kiváltani a:
-Személyigazolványt,
-Vezetői engedélyt. (amennyiben a jogosítványt megcsináltad)
-Bányász engedély. (Ezzel tudsz belépni a bánya rendszeredbe amit kibéreltél).
Illetve egyébb engedélyek.

Autószerelő:
Amennyiben járműved sérülés éri, pl: ha neki mész valaminek, akkor ezen a helyen tudod beszereltetni, illetve karbantartani járművedet.

Egy példa munka:
Áruszállító:

-Első sorban egy blipp jelöli a térképen (F11-el tudod megtekinteni a térképet)
-Menj el a depóhoz ahol egy kék CP-ben tudsz munkajárművet kikérni
-Ezután beszélj am munkáltatóval, ő ad neked egy fuvarlevelet, amelyen szerepel minden amit ki kell szállítanod és hova.
-Ezután, kinyitod a kapott munkásautó oldalát, ahol ki tudod venni a molnárkocsit.
-A fuvarlevél alapján, a termékeket összegyüjtöd, és berakodod a furgonba.
-A megjelölt helyekre ki kell szállítanod a terméket. (különböző helyszín, különböző termékek.)
-E betűvel tudod letenni az árut, és ez után kapod meg fizetséged.

Köszönöm szépen hogy elolvastátok a lapomat! További szép napot/estét!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Chapiii”
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.