- 2025. 05. 14.
- 22
- 7
- LV Karakter
- Andrej Salvatore
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: norbikaa1872. Hogyan szólíthatunk? Norbi3. Hány éves vagy? 174. Játtszott perceid száma? 7850 jelenleg.5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Max. 50 playeres szerveren volt lehetőségem rendőrként szólgálni.7. Mesélj magadról pár mondatban. Norbinak hívnak és 17 éves múltam. Középiskolában a 4.-évemet húzom le gépésztechnikus szakon, de a későbbiekben tervezek egy másik szakot is pluszba letenni. Elég régóta játszok az MTA-val kb. 3-4 éve. Sok szerveren volt már lehetőségem redvédelmisként szolgálni, de ennyi playernél még nem voltam. Ha időm engedi általában játszok. Szeretek mindig minden újat kipróbálni. Próbálok mindent tökéletesen csinálni, ha eleinte nem is tökéletes de legalább jó. Annyira sok mindent nem tudok mondani sajnos magamról de szerintem nem is ez a leglényegesebb.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitívakhoz sorolnám azokat hogy szeretek csapatban dolgozni, kitartó és szorgos vagyok, mindent próbálok minél jobban csinálni. De a rosszak közé csak azt tudom mondani hogy elég hirtelen haragú vagyok, pl. ha valaki olyat mond/csinál.Általános adatok
1. Teljes neve: Ricardo Alejandro2. Születési helye, ideje: 1999.08.05 Los Santos Hospital3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma4. Büntetett előéletű? Igen5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Fogalmam sincs, ahova kiérdemlem magam.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Elsőnek egy biztonságos helyen ahol nem akadályozzuk a forgalmat felszólítanám a gépjármű vezetőjét hogy húzódjon félre és állítsa le a motorját. Ezt követően berádiózom a fontosabb dolgokat, mint pl. milyen színű jármű, mi a rendszáma, színe, mennyien is tartózkodnak benne, és a pontos helyszínt. Majd ha ezek megvannak megközelítem a kocsit, majd megkezdem az igazoltatás. Az igazoltatás során elkérem tőlle a személyi igazolványát, jogosítványát, forgalmi engedélyt. Ha ezek rendben vannak megnézem a csomagtartót is nem-e hiányzik a kötelező készlet, de ha ez is rendben van akkor további kellemeset kívánunk az úrnak!8. Mi maga a rendőrség? Maga a rendőrség egy szerv, amely megvédi az embereket a bűnözésektől, alaposan ügyel a közbiztonságra, és a jogszabályok betartásáért ügyel.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? - Feljebb való: Magasabb fokozatban van van de nem irányít hanem csak döntéseket hoz.
- Felettes: Közvetlen neki dolgozol, és ő szolgálja a feladatokat.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Csak akkor szabok meg neki nagyobb összeget ha nem látszódik a váltózás (pl. driftelget és megállítják és én is ezért állítom meg)11. Meséljen magáról pár mondatban. A nevem Ricardo Alejandro és 26 éves vagyok. Fiatalkoromban mindig is érdekelt a rendőrök munkája és feladata de sajnos az élet más vizekre sodort. Úgy érzem abból a sodrásból kinőttem és ideje változtatni! Életem során mindig csapatban szerettem dolgozni, ezért is vonz ez a munka. Úgy gondolom adok magamnak egy esélyt jelentkezni a Dawn city rendőrségéhez.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Egy biztonságos helyen megállok majd berádiózom a helyszínt és erősítést kérek. Ezek után lérek egy tűzparancsot a parancsnoktól.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Attól még hogy nem tudja hogyan került oda attól még lehet az övé, elég sokszor lehet ezeket a szavakat hallani. Gondolni is lehet mennyire igaz... Ami az ő tulajdonában van az az övé. Beviszem a kapitányságra majd kihallgatom, átkutatom, majd ha minden kész van a BTK törvényei szerint bezárom.
Utoljára szerkesztve: