- 2025. 05. 15.
- 5
- 0
- LS karakter
- Jayson Smirh
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: .dbalazsx.2. Hogyan szólíthatunk? Balázsnak.3. Hány éves vagy? Jelenleg 15.4. Játtszott perceid száma? 21255. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Ezen voltam még annó TEK-es.6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP )) https://imgur.com/a/WOcNVyj 7. Mesélj magadról pár mondatban. Balázs vagyok jelenleg 15 éves. Hajdú Bihar vármegyében élek. Jelenleg közszolgálati szakon tanultam 9.be. 8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Szófogadó, barátságos, megértő. Rossz: Önfejű, Figyelmetlen, FelejtőSzemélyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Jayson Smith2. Születési helye, ideje:Washington DC 1998.10.24.3. Legmagasabb iskolai végzettsége:Érettségi.4. Büntetett előéletű?Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy bevetési alosztályba, vagyis KR-be. Illetve kb Főtörzszászlós rendfokozatbay6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félreállítom a gépjárművet, ahol nem zavarom senkinek se a közlekedését.Lerádiózom, hogy milyen autót állítottam félre és hol, illetve hogy szükséges-e erősítés.Köszönök napszaknak megfelelően.Bemutatkozom.Elmondom a megállításának az indokát.Elkérem az okmányokat, és leellenőrzöm.Átkutatom az urat (ha van alapos gyanú, fokozat).Elkérem a többi ember személyigazolványát.Leellenőrzöm az autón a kötelező tartozékokat.Ha minden rendben van, kiállítom a csekket.Visszaadom az okmányokat.Elköszönök, és jó utat, illetve balesetmentes közlekedést kívánok.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy közbiztonságot ellátó szervezet.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? A közvetlen felettes az, aki közvetlenül irányít és utasításokat ad, míg a feljebbvaló mindenki, aki rangban feletted áll, de nem feltétlenül irányít közvetlenül.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Én aszerint fogok mérlegelni, hogy mekkora a szabálysértés súlya, és mit ír elő erre a vonatkozó jogszabály.11. Meséljen magáról pár mondatban.Én Jayson Smith vagyok, egy 26 éves srác. Ebben a városban már voltam TEK-be. Mivel elhivatott vagyok a rendvédelem iránt ezért jelentkezek ide. Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Megadom a tűzparancsot. Lehetőleg autóra, de ha kell akkor személyre.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok?
Amennyiben igazoltatás során droggal összefüggésbe hozható anyagokat vagy eszközöket találok, és a tulajdonos nem tud hiteles magyarázatot adni, az anyagokat lefoglalom, a személyt előállítom, és az ügyet átadom a nyomozó hatóságnak a további vizsgálat érdekében.
Utoljára szerkesztve:
.png)