Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Bálint, 19 éves vagyok.
Account ID-d?
>4246
Hány játszott perccel rendelkezel?
>6454
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>A nevem Bálint. 19 éves srác vagyok. Jelenleg technikumban tanulok, utolsó éves logisztikai technikus tanuló vagyok. Májusban fogok technikusi vizsgát tenni. Hobbim leginkább az úszás, biciklizés. Legtöbb szabadidőmben játszani szoktam. Könnyedén tudok beilleszkedni, és szívesen ismerek meg új embereket.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegédek feladata leginkább a kisebb kérdések megválaszolása, illetve az adminok munkájának segítése, megkönnyítése.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Véleményem szerint egy jó adminsegéd megfelelően határozott, tisztában van minden fontos dologgal a szerverrel kapcsolatban. Legyen meg benne a megfelelő csapatszellem, illetve a korrekt segítőkészség.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>A szerveren voltam több frakcióban is. Szeretném kipróbálni magam egy komolyabb szerepkörben is, szeretném segíteni a szerver fejlődését, illetve az adminok munkáját megkönnyíteni.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Volt szerver, ahol voltam admin és adminsegéd is. Nem lenne teljesen új ez a szerepkör. Tisztában vagyok a szerver szabályzatával, illetve megvan bennem a csapatszellem, ami elengedhetetlen.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Naponta 2-3 óra, hétvégente 3-4 óra is megoldható.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Legelőször a városházát mutatnám meg neki.: itt tudja kiváltani az okmányait, ami elengedhetetlen. Másodszor az autósiskolát mutatnám be: ezen helyen tudja letenni a jogsit, így ha megszeri nem büntethetik már meg jogosítvány nélküli vezetésért. Legutoljára az autókereskedést: itt meg tudja vásárolni az első autóját, ezzel megkönnyítve a közlekedést.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: -megértő, segítőkész, csapatjátékos. Negatív: -néha ingerlékeny, túlzottan maximalista, néha lusta.