Javier Mario jelentkezése

• Thread starter Thread starter lanoxy
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 66

lanoxy

Újonc
2025. 05. 17.
5
0
LS karakter
Javier Mario
LV Karakter
Javier Mario
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: .lanoxy​
2. Hogyan szólíthatunk? lanoxy, Zsombor​
3. Hány éves vagy? 17​
4. Játtszott perceid száma? 7 041 perc​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Zsombor hívnak, 17 éves vagyok és Tatabányán élek. Szeretek haverokkal játszani, illetve új emberekkel ismerkedni. Lassan 1 éve elkezdtünk néhány haverommal újra MTA-zni és eléggé megszerettem, azon kívűl nagyon mással nem is játszunk. Ha nem játszok, akkor haverokkal lent vagyok vagy sulizok.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:
- segítőkész
- korrekt
- barátságos
Negatív:
- lusta
- kritikus néha
- néha nem vagyok biztos önmagamban​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Javier Mario​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 1998.05.12​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Járőrként, később esetleg magasabb pozícióban.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Másik városban igen.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először, felszólítom hogy húzódjon félre és állítsa le gépjárművét. Ezután lerádiózom az autó rendszámát és hogy közúti igazoltatást végzek el. Mielőtt kiszállnék, ellenőrzöm a rendszerben rendszám alapján az autót (nincs-e körözés stb.). Ezután elkérem az iratait, átnézem a csomagtartót és ha mindent rendbe találok visszaadom az iratait és elengedem.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy hivatalos szerv, amely azért felel, hogy fenntartsa a közrendet, megvédje az embereket, megelőzze a bűncselekményeket, és intézkedjen, ha valaki megszegi a törvényt.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az az ember, aki közvetlenül adja nekem a parancsokat. A feljebb való pedig az, aki magasabb beosztásban van nálam, de nem közvetlenül nekem adja a parancsot. Illetve a közvetlen felettesnek is adhat parancsot.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Amennyiben olyan priusza van ami növeli a büntetés összegét, annyival növelem.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Javier Mario vagyok, már egy jó ideje ebben a városban élek. Az elmúlt pár évben rengeteg városban jártam és volt ahol rendvédelmi szervezeteknél is tevékenykedtem. Itt a városban csak alkalmi munkákat, illetve taxisként dolgoztam. Viszont egyenlőre úgy érzem, ebben a városban van a helyem és szeretnék újra egy rendvédelmi szervezetnél szolgálni.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádión én vagy a társam jelenti hogy tüzet nyitottak, és kér tűzparancsot és erősítést. Amennyiben ezeket megkaptuk, tüzet nyitunk a járműr kerekére.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Attól függetlenül be kell vinnem az őrse kihallgatni, és megkérdezni honnan vagy kitől szerezte.​

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Rendőrségre benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADVA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: nagya2593-al))