Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: .lanoxy2. Hogyan szólíthatunk? lanoxy, Zsombor3. Hány éves vagy? 174. Játtszott perceid száma? 7 041 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen7. Mesélj magadról pár mondatban. Zsombor hívnak, 17 éves vagyok és Tatabányán élek. Szeretek haverokkal játszani, illetve új emberekkel ismerkedni. Lassan 1 éve elkezdtünk néhány haverommal újra MTA-zni és eléggé megszerettem, azon kívűl nagyon mással nem is játszunk. Ha nem játszok, akkor haverokkal lent vagyok vagy sulizok.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:- segítőkész
- korrekt
- barátságos
Negatív:
- lusta
- kritikus néha
- néha nem vagyok biztos önmagamban
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Javier Mario2. Születési helye, ideje: Los Santos, 1998.05.123. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Járőrként, később esetleg magasabb pozícióban.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Másik városban igen.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először, felszólítom hogy húzódjon félre és állítsa le gépjárművét. Ezután lerádiózom az autó rendszámát és hogy közúti igazoltatást végzek el. Mielőtt kiszállnék, ellenőrzöm a rendszerben rendszám alapján az autót (nincs-e körözés stb.). Ezután elkérem az iratait, átnézem a csomagtartót és ha mindent rendbe találok visszaadom az iratait és elengedem.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy hivatalos szerv, amely azért felel, hogy fenntartsa a közrendet, megvédje az embereket, megelőzze a bűncselekményeket, és intézkedjen, ha valaki megszegi a törvényt.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az az ember, aki közvetlenül adja nekem a parancsokat. A feljebb való pedig az, aki magasabb beosztásban van nálam, de nem közvetlenül nekem adja a parancsot. Illetve a közvetlen felettesnek is adhat parancsot.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Amennyiben olyan priusza van ami növeli a büntetés összegét, annyival növelem.11. Meséljen magáról pár mondatban. Javier Mario vagyok, már egy jó ideje ebben a városban élek. Az elmúlt pár évben rengeteg városban jártam és volt ahol rendvédelmi szervezeteknél is tevékenykedtem. Itt a városban csak alkalmi munkákat, illetve taxisként dolgoztam. Viszont egyenlőre úgy érzem, ebben a városban van a helyem és szeretnék újra egy rendvédelmi szervezetnél szolgálni.Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádión én vagy a társam jelenti hogy tüzet nyitottak, és kér tűzparancsot és erősítést. Amennyiben ezeket megkaptuk, tüzet nyitunk a járműr kerekére.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Attól függetlenül be kell vinnem az őrse kihallgatni, és megkérdezni honnan vagy kitől szerezte.