- 2025. 09. 19.
- 5
- 0
- LS karakter
- Jason Miller
DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Rajmond
Hány éves vagy?
14
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
kb-3-4 hónapja
Hány játszott perccel rendelkezel?
9430
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
3-4
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Rajmondnak hívnak Szeretem az állatokat szeretek RP-z ni Szolnok megyében egy kisebb településen élek Rendőrnek szeretnék tovább tanulni mert az a szakma már kisgyermek korom óta érdekel szeretem az autókat szeretek zenét hallgatni van egy kutyám akit úgy hívnak hogy foltos nagyon játékos és szeret sétálni szabadidőmben kicsit kondizni szoktam biciklizek és focizok
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
a Hazámat szeretném szolgálni ha bármi gond lenne akkor tudnák segíteni és megvédeni az állampolgárokat a bajtól és a támadások/rablásoktól
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Még nem
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Eddig 1 illegalis frakcióban voltam kb 1hónapot a távozásom oka pedig az volt hogy szerettem volna jönni legál frakcióba
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.
]Teljes név: Jason Miller
Születési hely, idő: Las Vegas 1995.02.16
Anyja neve: Elizabet esmeralda
Bejelentett lakcím: N/A
Állampolgársága: Magyar
Személyigazolvány száma: 903499ZY
Neme: Férfi
Családi állapota: Egyedülálló
Testmagassága: 190cm
Testsúlya: 85kg
Telefonszáma: +38-76-870-8348
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: 2012011.03.23 Los Santos
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: 2017 San Fierro
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): N/A
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: N/A
Nyelvismeret (ha van): Angol
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Hegesztő
Korábbi munkahelyek: egy műhelyben hegesztettem
Munkaviszony fennállásának ideje: 2018.11.20 - 2019.3.21
Távozásának oka: felmondás
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: B
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Nem
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Nem
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2025.10.28.
Aláírás: Jason Miller
Aláírás: Jason Miller