Jason Miller

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rajmond6707

Újonc
2025. 09. 19.
5
0
LS karakter
Jason Miller
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!

fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Rajmond

Hány éves vagy?
14

Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
kb-3-4 hónapja

Hány játszott perccel rendelkezel?
9430

Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
3-4

Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Rajmondnak hívnak Szeretem az állatokat szeretek RP-z ni Szolnok megyében egy kisebb településen élek Rendőrnek szeretnék tovább tanulni mert az a szakma már kisgyermek korom óta érdekel szeretem az autókat szeretek zenét hallgatni van egy kutyám akit úgy hívnak hogy foltos nagyon játékos és szeret sétálni szabadidőmben kicsit kondizni szoktam biciklizek és focizok

Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
a Hazámat szeretném szolgálni ha bármi gond lenne akkor tudnák segíteni és megvédeni az állampolgárokat a bajtól és a támadások/rablásoktól

Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Még nem

Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Eddig 1 illegalis frakcióban voltam kb 1hónapot a távozásom oka pedig az volt hogy szerettem volna jönni legál frakcióba

Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
1761685023996.png

Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
1761685130608.png

Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
1761685155422.png

fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

]Teljes név: Jason Miller

Születési hely, idő: Las Vegas 1995.02.16

Anyja neve: Elizabet esmeralda

Bejelentett lakcím: N/A

Állampolgársága: Magyar

Személyigazolvány száma: 903499ZY

Neme: Férfi

Családi állapota: Egyedülálló

Testmagassága: 190cm

Testsúlya: 85kg

Telefonszáma: +38-76-870-8348

fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.

fejl-c2.png

Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: 2012011.03.23 Los Santos

Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: 2017 San Fierro

Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): N/A
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: N/A

Nyelvismeret (ha van): Angol

Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Hegesztő

Korábbi munkahelyek: egy műhelyben hegesztettem

Munkaviszony fennállásának ideje: 2018.11.20 - 2019.3.21
Távozásának oka: felmondás
fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.

fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem

Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem

Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: B

Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Nem

Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Nem

fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.

Kelt: 2025.10.28.

Aláírás:
Jason Miller

Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

Dawn City Honvédség
STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA!

Tisztelt Jason Miller!
Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.
A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye
elfogadásra került.
Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,
Ryan Mitchell r. Vezérezredes
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.